Elrajtolt a megújult GOG Galaxy zárt bétája

  • Írta: fojesz
  • 2019. június 24.
  • Korai verzió
Link másolása
Ha jelentkeztél annak idején a második generációs GOG Galaxy zárt bétatesztelésére, érdemes sűrűn figyelned az emailfiókodat: a tesztelés elkezdődött, a CD Projekt kiküldte a meghívókat hozzá.

Elrajtolt a GOG Galaxy Version 2.0 zárt bétatesztelése, a meghívottak a megújult alkalmazás alapfunkcióit próbálhatják majd ki: bedrótozhatják a kliensbe a különböző fiókjaikat, játékokat telepíthetnek és indíthatnak, rendezgethetik a könyvtárukat, és láthatják a barátaik aktivitását. Bugok természetesen előfordulhatnak, illetve a CD Projekt szerint később további fícsörökre is számíthatnak a játékosok.

A második generációs GOG Galaxy a játékosok egyik legnagyobb panaszára igyekszik megoldást nyújtani: a nyílt forráskódú (így a későbbiekben tovább bővíthető) kliensbe becsatornázhatjuk a különböző PC-s és konzolos platformokon beregisztrált fiókjainkat, így egy helyen láthatjuk a játékainkat, illetve követhetjük figyelemmel az achievementjeinket és a játékidőnket. A CD Projekt ígérete szerint a program nem kémkedik majd utánunk, és a GOG-játékokhoz továbbra sem kötelező a használata.

5.
5.
user101
Nah, akkor most hogy is van ez a nem kémkedünk utánad dolog? :)
Most kaptam a gog-tól egy levelet a privát email címemre, hogy új kliens meg minden, közben soha nem volt gog fiókom és nem adtam meg nekik az email címem egyszer sem. :)
4.
4.
Ez a minden kliens egy helyre dolog szépen láthatatlanná teszi az exluzivitás problémáját. Nekem amúgy tetszik az ötlet, ha beválik és fejlődik, ez kényszerítheti akár árversrnyre is a résztvevőket.
3.
3.
user101
Open source-el csak az a baj, hogy ha nem te magad fordítod forrásból akkor semmi sincs garantálva. Ki tudja milyen binaryt teszel fel, ha eleve exe-t töltesz le... :)))
1.
1.
Heldengeist
"A CD Projekt ígérete szerint a program nem kémkedik majd utánunk"

Magától értetődő. Mivel open source, eltitkolni is maximum órákig tudnák és még nagyobbat buknának vele, mintha eleve bejelentenék.

Kíváncsi vagyok, milyen lesz, ha kijön a bétából. Szeretek néha egy-egy pillantást vetni a statisztikáimra és rangsorokra, és eddig csak olyasmi 3rd party lehetőségeim voltak rá, mint az exophase.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...