Játékfeldolgozást kap a One Punch Man

  • Írta: Shifty
  • 2019. június 26.
  • Bejelentés
A Bandai Namco megerősítette, hogy a népszerű One Punch Man is megkapja a maga játékadaptációját. A 3v3 elleni bunyókkal operáló játék egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal.

A One Punch Man: A Hero Nobody Knows egy verekedős játék lesz, ahol 3v3 elleni összecsapásokban vehetünk részt. A sorozat ismerős karakterei természetesen elérhetőek lesznek a játékban, így Saitama, Genos, Hellish Blizzard, Speed-o’-Sound Sonic és Mumen Rider biztosan játszhatóak lesznek. Kapunk egy sztorimódot is, amiben Lord Boros inváziója lesz a középpontban. 

A játék PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül.

19.
Mortis
#15: nem értem miről beszélsz, a manga kb. a feldolgozás eddigi tempójából ítélve 3-4 résszel jár előrébb, mint ahol a sztori az anime-ben a 11. résznél tart. nagyon lassan jönnek a fejezetek (ami érthető, mert a rajzoló apja nemrégen halt meg) és azoknak is egy része filler szagú. még a webcomic sem jár sokkal előrébb, ottis csak pár fejezete fejeződött be a Garou-arc és volt egy kb. 2 éves szünet (amíg One gondolom a Mob Pscycho-n dolgozott). Tehát a legjobb eséllyel is tényleg 3-4 évet kell várnunk az új évadra, hacsak elnem szakadnak a mangától, amit nehéz elképzelnem, mert a 2. évadban eddig az a minimális változtatás sem fedezhető fel, mint ami az elős évadban benne. volt.
18.
Mufika
Nem egy rossz mese, kár hogy a második évad animációk terén sehol sincs az elsőhöz képest.(bár azt a szintet nehéz is lenne megütni)
Youjo Senkit tudom ajánlani ha keresel valami (sajnos) rövid rajzfilmet ;)
15.
Nyarlako
#13: De ennek animében a büdös életben nem lesz vége, nyúlfarknyi kedvcsináló két évad is.

Kindzsal, te pedig bunkó vagy Bugsy hogy megint hozod az ex témát.
És szerintem igen, ha érdekel a történet nem fogok még 3-4 évet várni egy új évadra ha esetleg lesz is.
13.
Yanez
#12: Akit érdekel, az úgy követi, ahogyan jobban tetszik neki. Nem mindenkit fog meg a mangázás, vagy épp nem minden manga fog meg mindenkit. Van ami animesítve jobban megmarkolja az embert és ugyanez fordítva is igaz lehet. Itt is sokat számít az ízlések és pofonok fogalma.
12.
Nyarlako
#11: Akit érdekel az már rég a mangát követi mert bőven az anime előtt jár már.
11.
Yanez
#10: Ez is inkább ízlés kérdése, de igen, a többségnek valahogyan jobban bejött az első évad. Mindenesetre rossz sem lett a folytatás, még ha sokak szerint nem is hozza az első szezon szintjét. Csak az a bibi, hogy vagy 3 évet kellett várni a folytatásra és pusztán remélni tudom, hogy ez most másképp lesz.
10.
Mr.Dead
#8: Nekem ugyan nem voltak nagy elvárásaim, csak hogy hozza az első évad szintjét, aztán kész. A történet annyira komoly mint az első évad kb jönnek a szörnyek+egy faszi szörny akar lenni és ennyi. A 12 rész kevés, most kezd beindulni erre egy rész van összesen az évadból, teljesen összecsapott érzete, a harcok is, mert ugye itt vannak hosszabb harcok is az első etappal ellentétben és anynira azért nem látványosak szerintem. (Bár a 11.resz eleje elég jó volt megkell hagyni)
Nekem ami nagyon hiányzik az a részek komolyabb vonulata. Vannak benne poénok, meg egy ütéses harcok, de egy rakat mélyebb dolog is ott volt: a hősi társadalom kritizálása akár az emberektől, akár a hősöktől, a hősök jelleme, és ahogy Saitama reagál arra, hogy ő a legerősebb és mégis mindig más aratja le a babérokat. (A kedvencem ebből talán a tengeri szörnyes arc volt, az olyan szinten el lett találva hogy valami hihetetlen) Ezek az elsőben megvoltak, itt viszont kb egy king és saitama közötti beszélgetésen kívül semmi ilyen nem történt.
9.
Yanez
#7: Plusz van végre valami rittyentett történet is, nem pedig arról szól minden rész, hogy jön egy sehonnai bitangember (elnézést szörny), aki jájmóredeerős, oszt úgyis egy ütés és finis.

Ami miatt egyetértek a sírással, hogy amolyan fölöslegesnek érződik a harci torna, de így vagy úgy, mennek a pofonok, mint egy Bud Spencer-Terence Hill filmben. :D
8.
Yanez
#7: Pedig helyén van a második évad. Az már más kérdés, hogy az elvárások sci-fibe illőek voltak. A sorozat hozta amit kellett, ergo bunyókat minden részben, sőt még egy pár adaggal többet is.

Amúgy Saitama sehogyan sem lehetne játszható karakter, hiszen a harcművészeti tudása zéró. :D
7.
Mr.Dead
#2: A második évad hangulatát nem nehéz hozni
6.
BrockSamson
#1: Injusticeban is harcolnak Superman ellen olyan karakterek, akiket amugy 7ms alatt osszecsomagolna. :D
5.
Mortis
#4: meg lehet oldani azzal, hogy Caped Baldy szórakozni akar s ezért visszafogja magát: a Boros-szal való harcában is ez játszott szerepet. ha mindent a komoly sorozatával intézne el, akkor tényleg nem volna esélye semminek.
4.
Nyarlako
#3: De Saitama nincs amit ne tudja egyetlen ütéssel elpusztítani.
3.
B-Shaggy
#1 #2 Dragon Ball FighterZ-ben Tien sokkal OPbb kari, mint Goku. Bunyós játékba balanszolják az ilyet. Az már más kérdés, hogy van-e értelme bunyós játéknak egy olyan anime alapján, aminek a főszereplője egy ütéssel kiüt.
2.
Yanez
Az anime hangulatát tuti nem fogja hozni. Na meg a lenti cuncikának is igaza van, ergo hogy a francba oldják meg az együtéses dolgot?
1.
Nyarlako
Saitama mégis hogy a picsaba fér bele játszható karakternek? Nem lehet balanszolni mert az a lényege hogy lehetetlenül op.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...