Parazitákat és játékrepülőket kap a Just Cause 4

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 26.
  • Letöltés
Link másolása
Rengeteg újdonsággal érkezett meg a Trials, Toys & Terror alcímet viselő frissítés, mely a Just Cause 4 világát még viccesebbé, nagyobbá, veszélyesebbé és robbanékonyabbá varázsolja.

A Black Market kínálatába érkezik a Toy Vehicles csomag, melyben egy miniatűr tankot, csónakot és vadászgépet találhatnak a játékosok, melyekkel még az eredetiknél is nagyobb káoszt okozhatnak. Emellett persze rengeteg új kihívást és apró frissítést kapunk, kiemelkedik azonban közülük a Los Demonios kiegészítő.

Ez az első alkalom, hogy a Just Cause univerzumában természetfeletti fenyegetéssel futhatunk össze, a kiegészítő története szerint ugyanis Solis lakóit váratlanul felbukkanó démoni teremtmények próbálják majd kiirtani, akikre az egyetlen veszélyt mi jelentjük. Ezúttal azonban tényleg fel kell kötni a gatyánkat, ugyanis a démoni erők legyőzése még a legelszántabb harcosok számára is izzasztó élmény lesz.

A kiegészítő a Gold Edition- és a Season Pass-tulajdonosok számára már most is elérhető, július 3-tól pedig a többi játékos számára is megnyílnak az új tartalmak. A Just Cause 4 PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n érhető el, a játékról írt tesztünket pedig az alábbi linken találhatjátok.

1.
1.
Matt8888
Far cry dlc copy szagú nekem most ez
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...