A Fanatical is elindította a nyári vásárát

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 26.
  • Akció
Link másolása
Red Hot Sale fantázianévvel vették kezdetüket a hatalmas akciók, melyek során közel ezer játék árát faragták le szinte ellenállhatatlanná. Sőt, az akciók fejében még egy 10 százalékos kódot is bevethetünk a pénztárcánk védelmében.

Gyakori eset, hogy a Fanatical árai kedvezőbben alakulnak, mint a steames ajánlatok, és nincs ez másként ezúttal sem. Példa kedvéért az időlegesen Star Dealként szereplő Deus Ex: Mankind Divided 3,59 euróért szerezhető be, míg ugyanezért a játékért Steamen 4,49 eurót kérnek az akciós áron.

Az ajánlatok közül érdemes még kiemelni a 98 százalékos akcióban elérhető Borderlands: The Handsome Collectiont, melyet 6,16 eurós áron beszerezve könnyűszerrel elüthetjük az időt az E3-on is promózott harmadik rész megjelenéséig. Az akcióban egyébként megtaláljuk még a vadonatúj Bloodstained: Ritual of the Nightot, és a PUBG is a korábbiaknál kedvezőbb áron érhető el.

Azok pedig, akik vásárlás mellett döntenének, semmi esetre se feledkezzenek meg a „FANATICAL10” (idézőjel nélkül) kódról, melynek aktiválása esetén a kosárba helyezett játékokra további 10 százalék kedvezményt kapunk.

A Fanatical Red Hot Sale vására a mai naptól egészen július 9-ig lesz elérhető.

11.
11.
#7: Én is sokszor (szinte mindig) onnan vásárolok. Nekem annyira bevált, hogy akár 3-4 hónappal előre is elő szoktam tőlük rendelni, ha úgy van. Steam, origin, minden totál jó.
9.
9.
user101
Élősködők! Játékot az első héten premierkor kell venni, különben szegény fejlesztő nem tudja megmenteni a beteg kiscicáját ! ;P
8.
8.
logic5
#7: És ez csak az első játék volt, amire rákerestem, mert épp megvenni készülök!
7.
7.
logic5
Én pedig cdkeys-en veszek mindent. És nem kevéssel olcsóbb. kb 40 játékom van innen, soha nem volt gond. Linkelek egy BF 5-öt, hasonlítsátok össze, hogy mennyivel olcsóbb, mint ez a sz@r...

https://isthereanydeal.com/#/page:game/info?plain=battlefieldv

https://www.cdkeys.com/pc/games/battlefield-v-5-pc-origin-cd-key
6.
6.
ezzelreg
Itt egy oldal, hol nyomon követheted az összes áruház akcióit:
https://isthereanydeal.com/
5.
5.
Valamikor dobnak olyat, hogy meg kell venni, amúgy szuperül működik a rendszerük. Én járatom ezeknek (meg a többinek) a rendszerint balra húzós e-mail-jeit, néha bele találnak a tutiba.
4.
4.
hedzsooo
#3: Jaja, úgy látszik szinkron eddig 1 szikla alatt élt... Vagy neki mindegy mennyibe kerülnek a játékok PC-re...
3.
3.
Mortis
legtöbb kulcsom innen van: nameg a humble-től. messze a legjobbak.
1.
1.
szinkron
A mi?? Abszurd mennyi netbolt van már. Egy vicc.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...