Újabb Jégkorszak-játék a láthatáron

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 26.
  • Bejelentés
Link másolása
Úgy fest, hogy mindenki kedvenc kétbalkezes Motkánya a nem is olyan távoli jövőben visszatér a konzolok és PC-k képernyőire! Ice Age: Scrat’s Nutty Adventure címmel érkeznek ősszel a legújabb jeges kalandok.

A játék bejelentésével kapcsolatban Terry Malham, a fejlesztésért felelős Outright Games vezetője elmesélte, hogy „a csapat elkötelezett, hogy folyamatosan olyan játékokat készítsen, amik egyre magasabbra teszik a lécet a családbarát szórakoztatás terén, így az Ice Age: Scrat’s Nutty Adventure esetében is azon dolgoztunk, hogy elkapjuk Motkány közönségkedvenc jellemzőit. A mókás akrobatikával és az izgalmas játékbeli akadályokkal ez a játék egy semmihez sem hasonlítható kalandra invitálja a játékosokat a Jégkorszak világában.”

A játék története szerint Motkány kedvenc makkja ezúttal az ősi Scratazon Temple fogságába került, ám mielőtt még vissza tudnánk venni jogos tulajdonunkat, át kell kelnünk az örök fagy borította pusztaságon, elkerülve a veszélyes lávafolyamokat és a veszedelmes gejzíreket, szóval kalandokban ezúttal sem lesz hiány.


Az Ice Age: Scrat’s Nutty Adventure a jelenlegi tervek szerint 2019 őszén érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

1.
1.
kastorhun
Grafikailag nem valami nagy szám, de attól még lehet egy közepesen vállalható játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...