Történetre koncentráló PUBG-játék készül

  • Írta: Shifty
  • 2019. június 27.
  • Bejelentés
Link másolása
A PlayerUnknown's Battlegrounds fejlesztéséért felelős PUBG Corp. megerősítette, hogy Striking Distance néven új stúdiót alapítottak, aminek első projektje egy PUBG világában játszódó, történetközpontú játék lesz.

Ugyan az elmúlt évek során a battle royale-játékok piaca meglehetősen telítetté vált, a zsánert népszerűvé és ismertté tévő PlayerUnknown's Battlegrounds azért még mindig rengeteg játékost mozgat meg. Nem csoda, hogy a játék fejlesztését végző PUBG Corp. úgy döntött, megpróbálja kiszélesíteni a játék univerzumát és annak más oldalát is megmutatni.

Ebből a célból alapították meg a Striking Distance névre keresztelt fejlesztőstúdiót, aminek a vezetője az a Glen Schofield lett, aki a Dead Space-trilógia mellett a Sledgehammer Games kötelékében korábban Call of Duty-játékokon is dolgozott. Az új PUBG-játék egy eredeti, történet-orientált alkotás lesz, aminek a fejlesztésében teljesen szabad kezet kapnak az alkotók, úgyhogy kíváncsian várjuk a további részleteket.

12.
12.
br1Koo
#6: Miért kattintassz a cikkre ha szarnak tartod a játékot? Get a life.
11.
11.
godach
#10: Fos, fős = fos.
Hülye autocorrect, imádni való game kapocs komment szekció ami évekkel előzi meg a korát
10.
10.
godach
#9: Az a rakat fős brigád olyan (standalone módot dobott össze) hogy sok AAAkateges játék tapsikolna a felhasználóbázisért :D
9.
9.
supair
......csak ne ez a rakat fos brigad csinalja
8.
8.
godach
#6: Nem is értem mit keresel (minden) BR hír alatt, ami nem is érdekel még szerinted nem jó. Nekem, nekünk tetszik. Szerintem jó játékmód és szívesen látnék valami történetfélével ellátott anyagot. Sőt, egy kindzsal féle cuccot is.
3.
3.
Obi Wan Kenobi
Akkor most már a pornófilmekben is lesz Eredet mélységű történet?
1.
1.
logic5
Inkább le sem írom a véleményem :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...