Történetre koncentráló PUBG-játék készül

  • Írta: Shifty
  • 2019. június 27.
  • Bejelentés
A PlayerUnknown's Battlegrounds fejlesztéséért felelős PUBG Corp. megerősítette, hogy Striking Distance néven új stúdiót alapítottak, aminek első projektje egy PUBG világában játszódó, történetközpontú játék lesz.

Ugyan az elmúlt évek során a battle royale-játékok piaca meglehetősen telítetté vált, a zsánert népszerűvé és ismertté tévő PlayerUnknown's Battlegrounds azért még mindig rengeteg játékost mozgat meg. Nem csoda, hogy a játék fejlesztését végző PUBG Corp. úgy döntött, megpróbálja kiszélesíteni a játék univerzumát és annak más oldalát is megmutatni.

Ebből a célból alapították meg a Striking Distance névre keresztelt fejlesztőstúdiót, aminek a vezetője az a Glen Schofield lett, aki a Dead Space-trilógia mellett a Sledgehammer Games kötelékében korábban Call of Duty-játékokon is dolgozott. Az új PUBG-játék egy eredeti, történet-orientált alkotás lesz, aminek a fejlesztésében teljesen szabad kezet kapnak az alkotók, úgyhogy kíváncsian várjuk a további részleteket.

13.
Kawada
#10: Attól, hogy valami technikailag... egyszerű.... Még lehet sikeres. :)
12.
br1Koo
#6: Miért kattintassz a cikkre ha szarnak tartod a játékot? Get a life.
11.
godach
#10: Fos, fős = fos.
Hülye autocorrect, imádni való game kapocs komment szekció ami évekkel előzi meg a korát
10.
godach
#9: Az a rakat fős brigád olyan (standalone módot dobott össze) hogy sok AAAkateges játék tapsikolna a felhasználóbázisért :D
9.
supair
......csak ne ez a rakat fos brigad csinalja
8.
godach
#6: Nem is értem mit keresel (minden) BR hír alatt, ami nem is érdekel még szerinted nem jó. Nekem, nekünk tetszik. Szerintem jó játékmód és szívesen látnék valami történetfélével ellátott anyagot. Sőt, egy kindzsal féle cuccot is.
4.
Kawada
#3: A Battle Royale egy könyv. Nem is rossz... Nyilván nem egy szépirodalmi klasszikus, de teljesen rendben van. A játékmod ennek a lebutítása. Nyilván nem "captain obvious-öset" akarok játszani, csak emlékeztetni, hogy azért a koncepció mögött van egy történet, társadalomkritika, rendszerkritika, karakterek, dramaturg, stb.
3.
Obi Wan Kenobi
Akkor most már a pornófilmekben is lesz Eredet mélységű történet?
2.
Kawada
Lenne fantázia egy BR játékban egyébként. Csak kurva komoly AI kéne hozzá, de szerintem rohadt hangulatos lenne egy szigen lootolni, próbálni jobb fegyvert találni, lennének gyenge ellenek is (természetesen... és maradva az eredeti Battle Royale koncepciónál), és lehetnének nagyon jó kis boss fightok is.

De lineárisabban is beleférhetne bőven. Amolyan kamu open world jelleggel, ahol párbeszéd van, dráma van, következménye lehet, hogy ki kinek volt barátja, kit öltünk meg, apróbb szövetségek, árulás, stb.
1.
logic5
Inkább le sem írom a véleményem :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...