Július közepén gördül be a Night Call

  • Írta: fojesz
  • 2019. június 27.
  • Megjelenés
Link másolása
Uborkaszezon ide vagy oda, még a legnagyobb nyári pangásra is jut egy-két ígéretes cím. A független fejlesztésű Night Call mindenképpen közéjük tartozik, ahol egy sorozatgyilkosságot kell megoldanunk - taxisofőrként.

A Night Call az alábbi trailerrel mutatkozott be a tavalyi E3-on, és a története szerint egy párizsi taxisofőrt alakítunk majd, akit sorozatgyilkossággal vádolnak meg. Nincs más választásunk, mint tisztázni magunkat, ehhez pedig a rendőrséggel együttműködve nyomozásba kezdünk, méghozzá úgy, hogy fuvarokat teljesítünk, ezalatt pedig az utasainkat kérdezgetjük.

A játék több mint 70 karaktert tartalmaz, mindegyikük más háttérsztorival érkezik majd hozzánk, és az általuk elejtett infómorzsákból kell kitalálnunk, hogy ki a valódi gyilkos. További érdekesség, hogy a Night Callban lazán benne van több végigjátszás is, a tettes személye ugyanis játékról játékra változik, így könnyen lehet, hogy az előző végigjátszás gyanúsítottja legközelebb tökéletesen ártatlan.

A Monkey Moon és a Black Muffin csapata először PC-n küldi boltokba a játékot, ez a verzió július 17-én érkezik a Steamre és a PC-s Xbox Game Pass kínálatába. Később viszont konzolos kiadás is várható belőle.

2.
2.
crytek
Pc game pass :) Ahogy a télapó mondja ho ho ho ho ho
1.
1.
hedzsooo
Köszi az infót, ment is a steames kívánságlistámra! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...