Mi lesz a Sword & Shield hiányzó pokémonjaival?

  • Írta: szlav
  • 2019. június 29.
  • Hír
Link másolása
Komoly felháborodást váltott ki a rajongókban, hogy a Pokémon-játékok történetében először a Sword & Shield nem tartalmazza majd az eddigi összes szörnyecskét. A Game Freak kiábrándító választ adott.

A Pokémon Sword & Shield idén novemberben elhozza a zsebszörnyek nyolcadik generációját, ezzel pedig a már így is 800 feletti létszám még nagyobbra duzzad majd. Mikor jön el az a pont, amikor a rengeteg virtuális jószág túl sok lesz a befogadók, illetve a fejlesztők számára? A szériát fejlesztő Game Freak szerint nagyjából most. Tudniillik ugyanis, hogy a játéksorozat epizódjai során most esik meg először, hogy az újabb generációt bevezető darabban nem találjuk majd meg az összes előző pokémont. Némely kevésbé népszerű szörnytől kénytelenek leszünk megválni, hiszen azokat egyszerűen nem találjuk majd meg a játék fájljai között.

A legnagyobb rajongók körében pedig hatalmas felháborodást keltett a hír, hiszen ez azt jelenti, hogy ezúttal lesz olyan pokémon, amely valószínűleg hosszú évek óta a társunk, ezúttal viszont nem importálhatjuk majd át a legújabb játékba (ez eddig az összes generáció között megoldható volt). Junichi Masuda, a Sword & Shield tervezője egy levélben válaszolt a kiábrándult rajongóknak.

"Mint ahogy ti, mi is teljesen elkötelezettek vagyunk a Pokémon iránt, s minden egyes szörnyecske közel áll a szívünkhöz" - írta Masuda. "Sok-sok évnyi Pokémon-játékfejlesztés után ez egy borzasztóan nehéz döntés volt a számomra. Egy dolgot azonban szeretnék tisztázni: ha egy bizonyos pokémon nem elérhető a Sword & Shieldben, az nem azt jelenti, hogy nem láthatjuk majd viszont egy későbbi játékban."

Az üzenetben tehát Masuda tudomásul vette a rajongók nemtetszését, de sajnos semmiféle jelet nem adott arra, hogy a jelenlegi helyzet megváltozna. Masuda egyébként elárulta, hogy pokémonok megritkításáért részben az új Dynamax-rendszer felel. A Dynamax aktiválásakor a harcban lévő szörnyecskénk hatalmasra nő és egy látványos, az egész pályára ható, vadiúj képességet kap. Ennek nyomán tehát rengeteg új animációt kapnak a már meglévő pokémonok is - túl sokat ahhoz, hogy a fejlesztőcsapat minden egyes szörnyeteget el tudjon látni.

A Pokémon Sword & Shield november 15-én érkezik Nintendo Switchre.

9.
9.
n_csacsi
Remélhetőleg ebben a játékban nem olyan gagyi hangokat fognak kiadni a pokemonok, mint a Let's go Pikachu/Eevee-ben! Ami mondjuk a gp alapján tetszik a játékban, hogy végre visszatértek arra, hogy nem Pokemon GO-szerűen kapod el a szörnyeket, hanem meg kell velük küzdeni, le kell őket gyengíteni!
Abban is reménykedem, hogy ki lehet majd választani, hogy melyik pokemonnal kezdj, ne az ugráljon már le a válladról folyton, amelyik kint van a labdából és így buksz egy kört emiatt!
8.
8.
Ooorky
#7: Amíg ennyi energiabefektetéssel 10+ milliókat adnak el addig nem fog változni semmi... Sajnos.
2.
2.
tyber16
Aszondja új animációt kapnak...hát UGYANOLYAN OKÁDÉK GAGYI animációja van az összesnek mint az eddigi részekben. SEMMI változás nincs benne. Még a 3ds-es ultra sun and moon is szebb volt mint ez. Abba se volt sok animáció de olyan igényesen megcsinálták a 3dshez képest hogy teljesen jó volt és elfogadható. Erre az első új generációs switches pokémon játék meg kb ugyanaz.. és iszonyat gagyin néz ki. Komolyan nézzétek meg a 2 játékot. Az meg hogy ebbe az új részbe a pokémonoknak ugyanolyan vinnyogó nyekergő hangjuk van az végképp a legalja. Kamu ez a szöveg amit nyomatnak csak nem erőltetik meg magukat. Akkor legyenek tökösek és vállalják be hogy legyen csak 120 pokémon TISZTES harci (és mozgás) animációkkal és az eredeti rendes hangjukkal ilyen hülyeségek helyett hogy óriássá változik a pokémon. Teljesen megértem a rajongók felháborodását mert ez ultra gáz ahogy ez a játék kinéz. Abszolút nem néz új generációs pokémon játéknak csak egy tesco-s Let's go Pikachu v Evee-nek de mivel az meg egy remaster volt kb így még ahhoz képest is egy gagyi ez.
1.
1.
Ooorky
Remélem itt is megcsinálhatom majd a Ratata only végigjátszást.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...