Jön a Crash Team Racing első nagy frissítése

  • Írta: szlav
  • 2019. június 30.
  • Letöltés
Link másolása
Napokon belül megérkezik a Crash Team Racing: Nitro-Fueled első komoly update-je. A frissítés sok izgalmas új tartalmat hoz, valamint orvosol egy igen bosszantó technikai bakit is.

PS4-en nem zajlott teljesen zökkenőmentesen a Crash Team Racing: Nitro-Fueled startja. Sok játékos találkozhatott egy szörnyen bosszantó problémával, ami tönkre tette a játék mentéseit. Különös módon a Time Trial játékmód szellemautói álltak a probléma hátterében - akkor jelentkezett a bug, ha túl sok ehhez kapcsolatos adat halmozódott fel. Ha tehát PlayStation 4-en játsszátok a játékot, akkor azt ajánljuk, hogy még pár napig tegyétek takaréklángra a Time Trial versenyeit!

Az Activision és a Beenox megígérte, hogy a legfrissebb, július 3-án érkező frissítéssel orvosolva lesz ez a hiba, ráadásul kapunk egy kis kárpótlást is (a patch note-ot itt találjátok). A bug ugyan csak a PS4-es játékosokat érintette, mégis minden platform játékosa kap majd 2500 Wumpa Coint.

Persze nem csak erről szól a frissítés, hiszen érkezik vele egy csokornyi újdonság is. Ezek közül talán a Grand Prix játékmódja a legizgalmasabb, amely a Twilight Tour nevű új pályát, Tawnát, az új karaktert, valamint egy halom kiegészítőt és kihívást hoz magával. Ezenfelül megérkeztek az Online Leaderboardok is, valamint érdemes lesz körülnézni a Pit Stopban is, amely szintén sok új cuccal bővül majd. Találunk itt is új kartokat, karaktereket, skineket és egy halom alkatrészt és kiegészítőt a járgányainkhoz.

A Crash Team Racing: Nitro-Fueled PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre jelent meg.

2.
2.
toriell
Igazán adhatna ki a stúdió egy twin sanity fele storyt vagy valamit .. évek ota mar be van fagyva az egesz kompceszio ahogy van .. szomorú komolyan ..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...