Fire Emblem: Three Houses - jön az Expansion Pass

  • Írta: szlav
  • 2019. július 4.
  • Letöltés
Négy hullámban érkeznek majd a Fire Emblem: Three Houses megjelenés utáni tartalmai, ezeket pedig egy szezonbérlet segítségével egyszerre be is szerezhetjük. A Nintendo elárulta, hogy miket várhatunk jövő áprilisig bezáróan.

A Koei Tecmo és az Intelligent Systems csapata valószínűleg már a post-launch contenten ügyködik, hiszen a Nintendo bemutatta a Fire Emblem: Three Houses négy felvonásban érkező kiegészítőit. A 25 dolláros Expansion Pass már most előrendelhető - lássuk, hogy mit találunk benne!

Az első hullám már a megjelenés napján, vagyis július 26-án érkezik. Ebben főhősünk, Byleth új kosztümöt kap. Az Officers Academy Outfit jól áll majd attól függetlenül, hogy női vagy férfi főhőst választunk. A második etapban új harci térképeket, hasznos kisegítő tárgyakat és egyéb hasonló apróságokat kapunk majd - ezek legkésőbb október végén érkeznek.

A harmadik hullám újabb küldetéseket és újabb kosztümöket jelöl, valamint egy eddig nem megnevezett ingyenes frissítést. Az utolsó felvonás lehet a legizgalmasabb, hiszen itt folytatódik a Three Houses története, kapunk új játszható karaktereket, új helyszíneket és még sok mást. Emellett érkezik még egy ingyenes update is. A negyedik nagy frissítés dátumát 2020 áprilisára célozták be, szóval ez még tényleg odébb van.

Szerencsére az alapjátékra már nem kell túl sokat várnunk, hiszen a kizárólag Nintendo Switchre érkező Fire Emblem: Three Houses július 26-án jelenik meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...