A Crash Team Racing uralta a régió eladásait

  • Írta: Shifty
  • 2019. július 6.
  • Toplista
Link másolása
A GamesIndustry.biz oldal összegzése szerint a Crash Team Racing: Nitro-Fueled uralta az EMEAA régió eladásait a múlt héten, míg a dobogó második fokára a Super Mario Maker 2 fért fel, igaz, esetében nem ismertek a pontos eladási adatok.

Alapvetően hiába visszafogottabb a nyár a megjelenések szempontjából, mostanában így is komolyabb premiereknek örülhettünk, ráadásul a különböző leárazások, mint például a nagy nyári Steam-akciók is alaposan megpörgetik a nyári eladásokat.

Az EMEAA régiót nézve azonban a Crash Team Racing: Nitro-Fueled nem talált legyőzőre, így még mindig az élen tanyázik a Mario Kart-klón. Igaz, ezúttal van egy kis csalás a számításban, a Nintendo ugyanis nem közölt hivatalos Super Mario Maker 2-eladási adatokat: így nem tudni, digitálisan hogyan fogyott a folytatás, de a fizikai kiadás eredményei így is elegendőek voltak egy ezüstéremhez. A dobogó legalsó fokára a most megjelent F1 2019 fért még fel, míg a PlayStation 4-exkluzív Judgment az ötödik pozícióban zárt.

A már említett Steam Summer Sale jól megpörgette a digitális értékesítéseket, így a Sleeping Dogs: Definitive Edition a hetedik helyre ugrott fel, a South Park: The Fractured But Whole a 226. helyről került a tizenegyedik pozícióba, míg a Two Point Hospital is a 470. helyről jött előre a tizenharmadikra.

A legjobb tíz:

  1. Crash Team Racing: Nitro-Fueled
  2. Super Mario Maker 2
  3. F1 2019
  4. Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege
  5. Judgment
  6. Assassin’s Creed: Odyssey
  7. Sleeping Dogs: Definitive Edition
  8. FIFA 19
  9. Grand Theft Auto V
  10. Mario Kart 8 Deluxe 
20.
20.
patka21991
PS3-mon meg van a CTR digitálisan. Ott hardon is könnyű a gépet leverni, itt a medium hasonló szinten van, csak a gokartok az újban érezhetően máshogy reagálnak. Nehezebben fordulnak, lomhábbak, az ugrásra nem úgy reagálnak. Szóval másabb lett.

Én könnyű fokozaton nem szívesen játszok, de normál szint fölé soha nem megyek. Nekem legutóbb a RE2-őt kellett levinnem easyre, mert a Tyrant felidegesített. De ez a fokozat meg teljesen elvette a játékélményt és a "B" küldetéseket végig sem vittem...
18.
18.
Darksiders84
A nehézségről annyit szerintem nagyon változó ki mennyire türelmes és persze az adott játék mennyire érdekli. Alapjáraton én is normálon megyek nincs kedvem szenvedni pár éve már régebben ez is másképp volt ezen a téren. Viszont akad kivétel is számomra ami nagyon távol áll tőlem mint ilyen kategória de mégis a végéig szenvedtem magam és tényleg nagy élmény volt a Sekiro főleg hogy itt egyszerre nyomtuk páran. Viszont elég is volt egy jóideig ilyesmivel nem kínzom magam. Az új Crash 1 2 3 hamar másnál landolt nem bírtam megbékélni vele. Szóval tényleg változó régen imádtam a Halo részeket Legendary fokozaton ha jól emlékszem legnehezebben de ahogy telik az idő változik az ember.
17.
17.
A nehezseghez hozza szolva egyetertek kindzsallal, csomo jo jatek van jo sztorival es nemelyiket kar elrontani hardon ha mar van melod es csaladod es kevesebb az idod. Regen, gyerekkoromban tobb idom volt es kevesebb jatekom, es nyilvanvalo hogy raertem a Painkillert max nehezsegen tolni, mert az ember mar a spawnokat, helyeket is megtanulja egy ido utan, de ma mar erre nincs ido, hogy az apro reszleteket megjegyezzem, pedig anno szinte "konnyu" volt a legdurvabb fokozaton bedaralni az ellent :-)
10.
10.
Yanez
#9: Anno játszottam True Crimeal, de olyan régen volt, hogy igaz sem volt. Magyarul, zéró emlék.
9.
9.
godach
#7: True Crime-okkal nem játszottál akkor, gondolom. Gta de fapados, viszont csomó lehetőséggel. Én imádtam.
Zs kateg Max Payne+GTA+tekkrn = True Crime. Mint anno a Gateway. (minőségre)
7.
7.
Yanez
Nekem tetszett a SD, nagy élmény volt kitolni. Minőségileg viszont elmarad a GTA-tól. Ugyanakkor van benne olyasmi is, ami nincs a másikban, pl egy élménydús harcrendszer. Plusz teljesen emészthető a sztorija is. Dlc-ket nyugodtan lehet hanyagolni, mert bár azokat is kitalicskáztam, annyi nyomot sem hagyott bennem, mint egy vézna szöcske cipője, aki épp jól fenéken rúgott.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...