Szeptemberben jön a Batman: Arkham Collection

  • Írta: Shifty
  • 2019. július 8.
  • Hír
Link másolása
Harmadik alkalommal kap gyűjteményes kiadást a Batman: Arkham-sorozat. Sok újdonságot nem tartalmaz majd a csomag, ráadásul csak a Rocksteady-féle Arkham-epizódokat kapjuk meg, az Arkham Origins sajnos kimarad.

Először a brit Amazon oldalán bukkant fel a Batman: Arkham Collection, nem sokkal később azonban a Rocksteady marketingmenedzsere, Gaz Deaves a Twitteren megerősítette, hogy tényleg újabb kollekciót kapnak a rajongók. A mostani kiszerelés szeptember 6-án jelenik meg, kizárólag PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

A csomag tartalmazni fogja a Batman: Arkham Asylum és a Batman: Arkham City felújított kiadásait, illetve az összes megjelent letölthető bővítményt. Mellettük megkapjuk a Batman: Arkham Knightot is, illetve itt is a pakk része lesz a játékhoz megjelent összes DLC.

Deaves azt is elárulta, hogy most először az európai rajongók is megkapják majd az Earth-2 Dark Knight skint. Ez azt jelenti, hogy az új külsőre akkor is lecsaphatsz, ha rendelkezel az Arkham Knight PS4-es változatával, a marketingmenedzser szerint az ugyanis valamikor a jövő év elején ingyenesen letölthető lesz mindenki számára.

Deaves nyilatkozata szerint a kollekcióban az első két részt lemezes formában találjuk majd meg, míg a trilógiát lezáró Arkham Knightot digitális kódként kapjuk meg. A kizárólag PlayStation 4-tulajdonosoknak készült Scarecrow-küldetésekből álló kiegészítés viszont megmarad exkluzívnak, azt sajnos nem kapja meg mindenki.

11.
11.
user101
De most komolyan: van még ember a világon akit egy, kicsit is érdekel ez a sorozat és nincs meg neki az összes? A triót is és a knightot is számtalanszor adták már bagóért.

Én magukat a karaktereket egytől egyig utálom az élen az alsógatyáját kívül hordós elkényeztetett ficsurral. A játékmenet pedig unalmas repetitiv es fantáziátlan, de olyan hangulata van gothamnak és érdekes lebilincselő a történet, hogy mégis szívesen játszok vele!
10.
10.
Juha
#8: Pedig az még talán jobb, mint a City. A Knightot még nem vettem meg, de tervben van, egyébként én élveztem mindkét részt (az Origins félbemaradt valamiért, már nem emlékszem mi volt az oka, de talán az, hogy mindig sörözés után játszottam vele, így a sztori elég kuszának tűnt :))
8.
8.
Akarhanyszor probaltam vegvinni az Asylumot, sose sikerult, nem tudom miert fel uton megunom nagyon. Es ezert a tobbit el se kezdtem pedig megvan Steamen, valami jo learazaskor vettem, sotet fejezez a backlog listamon haha :-)
7.
7.
B-Shaggy
#6: Én az Originst mindig úgy kezeltem, mintha egy sztori DLC lenne a Cityhez, csak elég húzós árral és hosszú játékidővel. Szerintem a sztori nagyon érdekes volt, még akkor is ha megint beleerőltették Jokert, de ezzel legalább kicsit tényleg Asylum és City prequel-jellege lett a játéknak.
Mondjuk lehet nekem az is közrejátszik, hogy nem vagyok achievement-huntolós vagy 100%olós típus, meg elég hamar továbblépek egyik játékról a másikra, de ebben nagy idegeskedések által, de megcsináltam az I am the Night módot, és jó erre visszaemlékezni.
6.
6.
Blueberry
Jó lenne ha mind benne lenne (az origins is)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...