Befutott az élőszereplős Mulan első előzetese

  • Írta: Shifty
  • 2019. július 8.
  • Cooltúra
A Disney folytatja klasszikus rajzfilmjeinek élőszereplős újrázását. A Mulan az idén bemutatott Dumbo, Aladdin és Az oroszlánkirály utáni felhozatalt erősíti majd. A feldolgozás igazán nagyszabású, 300 millió dolláros produkció lesz.

Ugyan a Dumbo csúnyán elhasalt a kasszáknál, a Disney-nek azért idén sem lesz oka keseregni, hiszen klasszikus rajzfilmjeinek élőszereplős feldolgozásai még így is bőven megtérülnek. Az Aladdin már több mint 900 millió dollárnál jár, a hónap közepén érkező Az oroszlánkirály pedig jó eséllyel felrobbantja majd a mozipénztárakat.

Természetesen a stúdió már előretekint, így a nemrég nagy port kavart A kis hableány mellett a Hófehérke és a hét törpe, a Notre Dame-i toronyőr és a Pinokkió is megkapja a maga feldolgozását. És persze ott van az alapvetően ázsiai piacra hangszerelt Mulan is, ami most kapott egy látványos bemutatkozó előzetest.

 A Mulan 2020. március 27-től lesz megtekinthető a mozikban.

52.
user101
Van az a tipikus ázsiai "harcművészeti film", amiben kilométereket ugranak és közben folyamatosan kardoznak a szereplők... Na olyan Mulan-t szeretnék. Sárkányokkal, füstbombával, hallucinogén gombával, mindennel ami kell... :)
51.
NemecsekErno
Hát, erről az előzetesről a A Nagy Fal c. film jutott eszembe, ami a szokásos eltúlzott kinai harcművészeti (itt a művészet kiemelt hangsúllyal szerepel) elemekkel telezsúfolt részletekkel volt tele...
A zsebsárkány ebben nem lesz benne amúgy?
50.
B-Shaggy
#49: ez pont tőled elég durva
49.
Ultimate
#48: Reméljük egy se...
48.
Juha
#47: Hány gyereked van? Ha elhagy egy autót azt hónapokig keresi, hiába veszel neki ugyanolyat. Kb. olyan ez nekik, mintha elköltöznénk egy másik városba, hasonló lakásba. Ugyanolyan, de mégis más, és mindig benne/bennünk lenne ez a furcsa váltás.
47.
SLi
#43: "Aztán most magyarázzam el neki"
igen, szülőként kb ez a dolgod nem?
miért kellene kidobni ? ne viccelj már, hidd el hogy meg érti, nem hülye csak gyerek

46.
Juha
#45: Sry, kb. ugyanazt mondjuk, csak máshogy, te legalább érted, mire is szeretnék utalni.
45.
Juha
#44: És ezért is nézik meg 3x moziban, veszik meg kétszer otthonra, hogy mutogathassák, ők "hisznek az eszmében". Pont ilyen Trumpos avatarral nem hinném, hogy pont te nem érted: nem (csak) a feketék vesznek több filmet egy fekete főszereplő miatt, hanem pont a többnyire álszent lmbt...-ban tetszelgő degeneráltak, akik amúgy letojják/nem is értik miről lenne szó. Én tolerálom a másságot, de tisztán látszik, hogy ez csak színtiszta üzlet, amit manapság művelnek a nagyobb cégek.
44.
Ooorky
#43: Pont az "lmbtqszar" számít, mivel sok "virtue signalling" kretén csak azért oszt egy véleményt, mert felsőbbrendűnek érzi magát tőle.
Közben legbelül rettegnek attól, hogy mások rájönnek milyen üresek, ezért egyre jobban és jobban belelovalják magukat a "toleranciába"...
Elég megnézni amikor Amerikában jómódú fehér egyetemisták hőbörögnek és tüntetnek a feketék jogaiért, miközben majd össze sz**ják magukat ha a közelükben kell tartózkodniuk...
Vagy amikor lerasszistázták a fekete professzort mert el merte mondani, hogy a Fekete párduc körüli műbalhé csak árt a közösségnek...
43.
Juha
Sokan nem értik meg ezeknek a "remake"-eknek a f***ságát: van rengeteg régebbi Disney-kiadású mesekönyvem, amit mostanában olvasunk/nézünk a gyerkőccel. Filmeknél szintén megnéztünk párat.
Aztán most magyarázzam el neki, hogy mára Ariel fekete lett...
kifogták és megsütötték vagy mi? A főleg nagyszülők által eddig féltve őrzött (a gyereknek jó lesz mesekönyv/dvd, vagy akár vhs/dia) mehet a levesbe, vedd meg az újat, ha nem akarod, hogy a gyereket hülyének nézzék a társai.
Itt nem a lmbtqszar számít, ez csak színtiszta üzlet, kihasználják az aktuális hullámot, ennyi.
42.
Ooorky
#41: Na igen, a modern feminizmus inkább a náci ideológiához áll közel.
41.
B-Shaggy
#40: Feminista liberális :D Nézd meg az eredetit talán....
40.
Onion
Fogadjuk Mulan is feminista liberális lesz. Ellenség pedig szélsőjobb férfiakból fog állni. Gondolom még meleg szereplő is fog szerepelni a filmben.
39.
Rezsidémon
Tehát ha jól ertem, egyes embereket nem az akaszt ki, hogy egy félig hal - félig ember kalandjait nézi, aki halakkal beszélget, hanem hogy ennek a szereplőnek nem megfelelő a bőrszíne. Aha, ok :D :D
38.
Kawada
#36: Ja. Amikor a bebaszott matrózok valami húsos sellő menyecskének látták a lamantinokat... :)
37.
B-Shaggy
#36: A sellők igen, a Disney Andersen meséjét dolgozta át.
36.
Ooorky
#32: Úgy tudtam a sellők az ókori görög hajós mesékből erednek (mint a legtöbb tengeri szörny).
35.
Ooorky
1972-ben készült egy Super Fly című film.
Első olyan volt amiben fekete rendező, fekete író, fekete főszereplők voltak, de még a befektetők is feketék.
Bemutatta az akkori afro-amerikai álmot: drogpénz, villa a tengerparton, kokain, fiatal fehér nő. Amiért a főszereplő végig küzd, de amikor a végén eléri megundorodik tőle.

Az összes jogvédő (élükön a fehér egyetemistákkal) elhordta őket minden rasszistának...
34.
Kawada
#32: Jaj nem gondoltam én ezt annyira komolyan. :) Nyugi. Csak most hallottam erről a néger hableányról először és egyből ez ugrott be. :)

Tegnap a momentumosok szivárvány legyezőjét is megemlítettem valahol, ott is egyből arra asszociáltam, hogy "egy melegnek legyezőt adni... grat... :) ". Poén csak.
33.
Ultimate
#29: A te szellemi képességeid a múltkor már villantottad, mikor jókora öngólt lőttél. :)
32.
B-Shaggy
#30: Gondolom főleg azért, mert hableányok nem léteznek, fantasy lények, szóval nem kell a valós biológiának megfelelniük. Ne menj le ezen az úton, ennél már csak az a rosszabb, aki azt tetteti, hogy azzal van baja, hogy az eredeti mese dán és dániában nincsenek feketék :D
31.
B-Shaggy
#24: Akkor grat hogy beszélgetésbe kezdtél, megint.
30.
Kawada
#14: Egyébként leszarom, mert eleve hányingert kapok az összes élő szereplős reboot-tól, de elmondod nekem, hogy egy, a víz alatt élő hableánynak a bőre mi a picsáért fekete, miközben a fekete bőr szerepe az ugyebár, hogy védekezzen a nap ellen? :)
29.
DeKor
#26: Nem kell azon ügyködnöd, hogy Ultimate hülyeségei ne maradjanak ellenvélemény nélkül. Aki akár egyetlen szavára is odafigyel, azt ugyanúgy nem tudod meggyőzni, mint őt. A többséget meg nem kell, mert tisztában vannak a srác ...khhmmm..szellemi képességeivel, hogy finoman szóljak.
28.
Ultimate
#26: Ha gondolkodó ember, az látja hogy pont az ilyen agymosottak miatt mint te, tartunk ahol tartunk. Írd csak. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...