Izometrikus kalandként tért vissza a Turok

  • Írta: Shifty
  • 2019. július 9.
  • Bejelentés
Link másolása
A hónap közepén vadonatúj játékkal tér vissza a karrierjét a Nintendo 64-en megkezdő Turok-sorozat. A Pillow Pig Games játéka azonban nem azt kínálja majd, mint amire eredetileg számítanánk.

Nemrég a Universal Studios úgy döntött, hogy a játékiparban is szerencsét próbál, így meghirdették a Universal Gamedev Challenge-et, aminek a keretein belül végül megszületett a Turok: Escape from the Lost Valley. A játék július 25-én jelenik meg PC-re, méghozzá a Universal Studios Interactive Entertainment égisze alatt.

A játék ugyan szorosan kötődik a Nintendo 64-es érában nagy karriert befutott Turok-sorozathoz, de stílusát tekintve egy izometrikus, elsőre inkább mobiljátéknak tűnő kalandot takar a Pillow Pig Games fejlesztése. A felfedezésre fókuszáló játékmenetben természetesen helyet kapott az akció is, így dinók mellett más állatokkal is farkasszemet nézünk majd.

14.
14.
user101
Cél a föld, egy reaktoros töltéssel...
10.
10.
#9: Az nem igazi, az remake volt, simán Turok.
9.
9.
Ooorky
#5: Az érdekes, mivel van "igazi" Turok 3...
8.
8.
Őrnagy
Minden híresebb játékból kéne ilyet csinálni!
GoW, Halo, Dirt Rally, Dead Space stb.
7.
7.
robertvetro
Fantasztikus. Nem értem mi vezetett ideáig. Egy fogadás? Állandó ivászat vagy füvészet? Valami biztos nem volt rendben ott a fejekben.
6.
6.
FekaFOB
Ez már a vég! Ezek után tényleg úgy érzem hogy a világ megérett a pusztulásra!
5.
5.
GAMEROD
Amúgy készül az igazi Turok 3, igaz nem jobb grafikával mint az első.
4.
4.
B-Shaggy
#2: #3 : ha valaki a régi játékokra keres rá, akkor feldobja? Néhány ember talán meg is nézi csak a név miatt. Hamarabb kattintasz arra a cikkre, hogy "Izometrikus kalandjátékként tért vissza a Turok", mint hogy "Figyeld cuki dínós játék".
Azért amikor ideklikkeltem, eléggé meglepődtem, meg is néztem, hogy nem-e rossz hírre kattontittam :D
3.
3.
markoci555
nagyon cuki és jó játéknak tűnik, csak mi a ****nak tették rá a Turok címet!?
2.
2.
zsocc-nrg
OMFG ez hol Turok?? XD totál semmilyen mobiljáték-szint de hogy mért pont ezzel a névvel akarják eladni... A veteránokat enyhén szólva nem ezzel fogják meg, akiknek meg eddig ismeretlen volt annak ez után is az marad...
1.
1.
KopyAti
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...