Oculus-exkluzív Splinter Cell készül?

  • Írta: fojesz
  • 2019. július 10.
  • Pletyka
Link másolása
Lapértesülések szerint az Oculus megállapodott a Ubisofttal, és így a Splinter Cell és az Assassin's Creed is Oculus-exkluzív mellékágat kaphat. Úgy tűnik, a Facebook tulajdonában lévő cég szeretne belehúzni tartalomfronton.

The Information értesülései szerint az Oculus szeretne belehúzni tartalomfronton, ezért fejlesztőcégek felvásárlását és exkluzív játékmegjelenések finanszírozását is kilátásba helyezte. A lap két informátora szerint a misszió első számú zászlóvivője, Jason Rubin, az Oculus tartalomért felelős alelnöke, de állítólag maga Mark Zuckerberg belefolyik valamilyen szinten.

A pletyka kevés konkrétumot tartalmaz, ám azok kifejezetten érdekesek számunkra: a The Information szerint az Oculusnak sikerült megállapodnia a Ubisofttal, így a kiadó Oculus-exkluzív Splinter Cell- és Assassin's Creed-mellékágakkal jelentkezik majd a jövőben. További érdekes részlet, hogy a lap tudomása szerint a májusban elrajtolt Oculus Quest eladásai jelentősen felülmúlták a cég előzetes várakozásait.

Mindezt persze érdemes fenntartásokkal kezelni, a Facebook, illetve az Oculus nem kommentálta a pletykákat.

6.
6.
Gykrizsi
#4: A psvr hol fogy izomból? 4 egész valamennyi millió fogyott eddig, úgy hogy lazán fél áron osztogatják minden ünnep alkalmával.
5.
5.
McDuff
Oculus-exkluzív? Nem lesz érte kár, kibírjuk...
4.
4.
crytek
#3: Még egyelőre nem az. Jönnek rá a játékok szépen. Gondolom a ps vr se azért fogy izomból ,mert porosodni veszik őket. Akit érdekel a dolog belevág és használja.
És az idő előrehaladtával egyre jobban kiforrja magát.
3.
3.
Dízel
VR? vannak még erre egyaltalán tartalmak? kuka az egész. térjünk rá vissza 20 év mulva.
2.
2.
zozo76hun
#1: biztos nagyon megrazna ez a ceget. viszont en kiprobalnam milyen vr alatt, biztos allat lehet!
1.
1.
Gykrizsi
Ha képesek egy vr splinter cell játékkal kiszúrni a szememet hosszú évek várakozása után, esküszöm játékot nem veszek még egyet az ubitól.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...