Látványos trailert kapott a GreedFall

  • Írta: sirdani
  • 2019. július 12.
  • Videó
Link másolása
A kolonizáció idejében játszódó alkotás világa az előzetesek alapján eléggé izgalmasnak ígérkezik, reméljük, hogy a szeptemberben esedékes rajt során sem lesz majd okunk a panaszra, és kellemes meglepetés lesz a GreedFall.

A GreedFallt ugyan a korai bejelentések során nem övezte olyan hatalmas érdeklődés, ám ahogyan az újabb és egyre látványosabb trailerek érkeznek, úgy a játék is egyre több játékos kíváncsiságát kelti fel. Potenciál mindenesetre bőven akad az alkotásban, mivel viszonylag kevés olyan játékkal találkozhatunk, ami a kolonizációt egy meglehetősen komplex, izgalmas és erkölcsi kérdéseket feszegető fantasy történeten keresztül mutatja be.

Ugyan a videóban túlnyomórészt az akcióval teli pillanatokat láthatjuk, ám a fejlesztők elmondása szerint komoly szerepet kapnak majd a diplomáciai döntések, a párbeszédek, a lopakodási lehetőségek, és még a gondosan megválogatott társaságunk cselekedetei is. „A játékos szabadsága és döntései állnak a GreedFall középpontjában, az, ahogyan a döntéseink barátsággá fejlődnek, szövetségeket tesznek semmissé, irányítják a konfliktusokat, és ezzel együtt formálják a sziget jövőjét.”

A GreedFall idén ősszel, egészen pontosan szeptember 10-én rajtol el PC-n, PS4-en és Xbox One-on.

2.
2.
Őrnagy
Egy ilyen 2 kilós háromszög kalapban élmény lehet a közelharc.
1.
1.
kastorhun
Még mindig elképesztően tetszik, reménykedem azért hogy a játék nem lesz túl nagy bukás, mivel nagyon rossz időpontban jelenik meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...