50 perc a Ghost Recon: Breakpoint társaságában

  • Írta: szlav
  • 2019. július 14.
  • Videó
Link másolása
Ha már ti is alig várjátok a Ghost Recon-széria következő felvonását, akkor feltétlenül nézzetek bele a Breakpoint legújabb játékmenetébe. A bő 50 percnyi videó többet elárul, mint bármennyi szó.

Még több tömény játékmenet érkezett a mai napra. Ezúttal a Ghost Recon: Breakpoint misszióiba leshetünk bele, ráadásul egy négyfős kooperatív játékmenet társaságában. A BooredGamer nevű felhasználó YouTube-csatornájára felkerült videóanyag során láthatunk többek közt némi mesterlövész-akciót, lopakodást, közelharcot, ejtőernyőzést, de még egy félelmetes tankdrónt is. Gyors bepillantást nyerhetünk továbbá a PC-s verzió opcióiba, ahol kiszúrhatjuk az FOV-csúszkát, a skálázható felbontást, az állítható framerate-limitet, a HDR-opciót és még sok mást.

A Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint október 4-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Google Stadiára.

11.
11.
FrankBlack
#10: +1 minden szavaddal egyetértek, én is így vagyok vele. Nem tetszik. Sztem marad az első rész, ezt meg sajnálom, de úgy tűnik nem lesz nyerő. Nem baj, úgyis szeretek újrajátszani sok mindent. GRWL harmadik karakter is indul akkor a Breakpoint helyett
10.
10.
Zisten
Amennyire szerettem a GR Wildlands részt... ez kb. akkora csalódás.
Kíváncsian várom bekerülök-e a béta tesztbe, mert az alfa baszottul elvette a kedvem és amennyire negatív visszajelzéseket küldtem nekik a teszt kérdőívnél lehet nem kapok újabb lehetőséget. :D

- Leginkább az érdekel, végül beletették-e az AI társakat. Mert ebben a részben, ha egyedül akarom végigvinni, akkor egyedül is leszek és nem lesznek AI csapattársaim. Csak ha COOP-ban lehet 4 fős csapat Single-ben nem. (mint a Division-ben.)
- Gondolom, mivel a táborhelyek ahol a játékosok rohangálnak is teljesen a Division-re épül (a Wildands résszel ellentétben) gondolom állandó online kapcsolatot kér majd... sajnos.
- A másik ami érdekelne, hogy a fegyverek szintjének lesz-e végül értelme, mert az alfában nem volt. A lvl14-es AK47es ugyanolyan tulajdonsággal bírt, mint a lvl20as... akkor mi értelme is a szinteknek. :D

Sajnos ez a túlzott DIVISION vonal, ami baromira zavar és elveszi a kedvem ettől az egész résztől. Amennyire tetszett a Wildlands ezt pont ellentétesen annyira nem veszi be a gyomrom. marad 20ezer másra. van mire költeni még szerencsére. :P
Persze még a béta meggyőzhet, de ezeket látva kétlem.
Egy újabb kedvelt sorozatnak inthetek búcsút. :P
8.
8.
logic5
#1: Ez neked szép? Ez a videó úgy, ahogy van, egy vicc...
4.
4.
happy1818
szerintem unalmas lesz ! a mostani részel is játszottam egy ideig , de aztán mindig ugyan!!!! a küldetés stb már nem kötött le a szép grafika !
3.
3.
kastorhun
#2: Csak megemlítettem hogy mi erről a véleményem, és a szokásos Ubisoftos downgradere kíváncsi vagyok.
2.
2.
PaprikaJancsi
#1: Ha cseppet se tudna még minimálisan se érdekelni, nem kommentelnél hozzá. :)
1.
1.
kastorhun
A grafikája egész szép, de azért kíváncsi lennék arra hogy mennyit fog csúnyulni a megjelenésre. Ez az olyan játékok egyike amely cseppet se tud még minimálisan se érdekelni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...