Switchen is lendületbe jön a Crash Team Racing

  • Írta: fojesz
  • 2019. július 15.
  • Letöltés
Link másolása
Habár a Crash Team Racing: Nitro-Fueled remekül sikerült, a játéknak volt néhány bosszantó technikai hibája: Nintendo Switchen például a hosszú töltési idők kergették őrületbe a játékosokat.

Az Activision támogatói oldalán megjelent bejegyzés szerint a hét folyamán érkezik Nintendo Switchre a Crash Team Racing: Nitro-Fueled 1.05-ös javítása, amely végre leszámol a hosszú töltési idővel a Nintendo hibrid konzolján.

Érdekesség, hogy a játékot fejlesztő Beenox srácai a Nintendo Switch "boost módját" használják majd ki a töltések felpörgetéséhez. Habár a Switchben dolgozó NVIDIA Tegra X1 órajelét 1 GHz-re korlátozta le eredetileg a Nintendo, ha emlékeztek, ezt a limitet végül az április végén kiadott rendszerfrissítéssel feloldották a kiotóiak, így bizonyos esetekben 1,75 GHz mellett is pörgethető a lapka - ez a többlet pedig épp a töltési idők lerövidítésénél jön jól.

A napokban egyébként a PS4-es és az Xbox One-os változat is kap javítást, a változtatások teljes listáját szintén a fenti linken találjátok meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...