Első előzetesen a Top Gun: Maverick

  • Írta: Shifty
  • 2019. július 18.
  • Cooltúra
Link másolása
Elrajtolt San Diegóban az idei Comic-Con, ez pedig egyet jelent a filmes hírek megszaporodásával. Így futott be teljesen váratlanul a Top Gun: Maverick első, magyarul is megtekinthető előzetese.

A Top Gun: Maverick bemutatója ugyan még odébb van, hiszen csak 2020. június 26-án kerül mozikba a folytatás, de azért így is meglepődtünk, hogy a Paramount Pictures az idei Comic-Conra időzítette a film első előzetesét.

A Maverick napjaink háborús technológiájára, a drónokra, illetve azok jelentőségére koncentrál, így a történet középpontjában pont az áll majd, hogyan ért véget a klasszikus dogfightok érája. Maverick (Tom Cruise) ennek a letűnt korszaknak az egyik utolsó hírnöke, aki jelenleg instruktorként ténykedik és nem mást vesz majd a szárnyai alá, mint korábbi partnere, Nick “Goose” Bradshaw fiát, Bradley Bradshawt (Miles Teller). A filmben egyébként felbukkan még Jon Hamm, Val Kilmer, Jennifer Connelly, Glen Powell és Ed Harris is.

9.
9.
Nando
Már megint a fanyalgók, ez az előzetes profi munka, utóbbi időben a legjobb, amit láttam. A pörgős zene és vágás nagyon adja....

...persze, nagyon sok k. jó előzetest láttam már, ami után a film katasztrófa volt, de a trailerek is egy külön műfaj, önmagában élvezeti faktorral bír. :)
8.
8.
frankdelgado
Tom nem nagyon tud mellè nyúlni. Most sem fog.
5.
5.
Gabesz202
ÁÁÁÁÁÁÁÁ nagyon várós!!!!:)
3.
3.
Blueberry
“Már admirálisnak kéne lennie”-tudom én,csak sajnos 160 centi a minimum
1.
1.
Kolompár Tarzan
"I feel the need, the need for SPEED!"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...