The Walking Dead-bejelentések a Comic-Conról

  • Írta: sirdani
  • 2019. július 20.
  • Cooltúra
Link másolása
A San Diegóban megrendezett Comic-Con The Walking Dead-paneljén igazán elkényeztették a rajongókat az AMC munkatársai; két új trailer és egy sejtelmes mozis teaser is napvilágot látott.

Idén ősszel tér vissza a TV-k képernyőjére a The Walking Dead, ezúttal a tizedik évaddal. A kezdeti sikerek után viszonylag nehéz időket megélő zombis széria a kilencedik évaddal ismét kezdett rátalálni önmagára, szóval mi kíváncsian várjuk az új epizódokat, melyekben a Suttogók és a korábbi főszereplők közti konfliktus kapja majd a főszerepet.

Augusztusban tovább folytatódik az ötödik évaddal a Fear the Walking Dead is, melyről szintén kaptunk némi ízelítőt:

A háttérben egyébként intenzíven folynak a munkálatok a franchise harmadik sorozata körül is, melyben a túlélők fiatalabb generációját ismerhetjük majd meg. A szóban forgó alkotásról az első részletesebb infók július 29-én várhatóak, amikor is az AMC egy komolyabb bemutatkozást tervez a sorozat számára.

Végül pedig kiderült, hogy a Rick Grimes karakteréről szóló önálló tévéfilm helyett a Universal Picturesnek hála egy egész estés mozifilmet kapunk majd, melyről ezúttal csupán egy rövid teasert láthattunk.


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...