Kedvcsinálón a The Dark Crystal: Age of Resistance

  • Írta: Shifty
  • 2019. július 21.
  • Cooltúra
Link másolása
Friss, a kulisszák mögé betekintést engedő előzetessel jelentkezett az 1982-es A sötét kristály előzményének is tekinthető The Dark Crystal: Age of Resistance. A látványos fantasy sorozat augusztusban debütál a Netflixen.

Az Age of Resistance az 1982-ben bemutatott The Dark Crystal eseményei előtti történéseket meséli el. A sztori szerint Thra világa haldoklik, ugyanis annak szíve, a végtelen energiaforrásként is szolgáló The Crystal of Truth megsérült, köszönhetően a gonosz Skeksis közreműködésének. Thra vidékén pedig betegség söpör végig, amit a sorozat három főhőse, három tünde állíthat csak meg. Egyiküket a Kingsman-filmekből ismert Taron Egerton alakítja majd, míg a másik két főhőst Anya Taylor-Joy és Nathalie Emmanuel kelti majd életre.

Mellettük olyan parádés színészek adják hangjukat a főbb karaktereknek, mint Harvey Fierstein, Mark Hamill, Ralph Ineson, Jason Isaacs, Keegan-Michael Key, Ólafur Darri Ólafsson, Simon Pegg, Andy Samberg, Caitriona Balfe, Helena Bonham Carter, Harris Dickinson, Natalie Dormer, Eddie Izzard, Lena Headey, Benedict Wong, Awkwafina, Sigourney Weaver, Hannah John-Kamen, Dave Goetz, Theo James, Toby Jones, Shazad Latif, Gugu Mbatha-Raw, Mark Strong, Alicia Vikander és Donna Kimball.

A sorozat bemutatója sincsen már messze, hiszen augusztus 30-tól lesz megnézhető a Netflixen.

36.
36.
Extol
Haha, ilyenkor mindig eszembe jut mikor Morgan Freeman elment egy ilyen Ku Klux klán találkozóra, mert épp tanulmányozta a különféle szektákat, a sok lepedős majom meg ott hebegett habogott, hogy húúúú ittt van Morgan Freeman, minden tiszteletünk a magáé, de azért meg kell értenie, ez az összejövetel a fehér faj ünnepe, mi lenne ha kissé távolabb állna és úgy szemlélné az eseményeket?
Pff jó hülyét csinálnak magukból az emberek, csak mert unalmas az életük.
35.
35.
Extol
Nem azért vannak sőtét színű karakterek mert valami nagyhatalmú social warrior úgy akarta, hanem mert abban a történetbe úgy passzolnak bele. Biztos ott is van sok kontinens, ahol elszeparálva éltek a tündérek vagy kik, és az egyik fajtája sötét a másik meg világos színű
30.
30.
Donyo
Egyébként csak megjegyzem, hogy az eredeti Dark Crystalban is így néztek ki a karakterek, szóval az eredetitől nem tértek el semennyit. És nem elfek, hanem “Elf-like Gelflings”. Szóval amiatt is felesleges sírni, hogy meggyaláznák a kelta mitológiát, vagy monda világot négerekkel. Amúgy, árulja már el nekem valaki, de tök őszintén, hogy mi a ferde fasz bajotok van nektek azzal, ha más színű az ember bőre? Tehet róla? Tud rajta változtatni? Vagy mit vártok, kérjenek a feketék elnézést, amiért feketék?
20.
20.
silkgoat
#15: Ezek hófehér kelta tündérek!!! Értem????
19.
19.
silkgoat
Én le se szarom milyen színűek az emberek. Vagy mit csinálnak a hálószobájukban. Így nem is figyelek fel ilyenekre. De mindig lesznek azok, akik jobban tudják, hogy a gyíkemberek agymossák az embereket és meleget meg afroamarikait csinálnak a tisztességes fehér emberbű. Ja meg toleráncsosokat. Borzalom!!!! :)
18.
18.
Extol
#16: Részben egyetértek de azért a buzizást meg a ""mindenki tudja hol a helye,, börtönparancsnokos beszólásokat kerülni kellene míg le nem csap a banhammer. Jogotok van rasszistának meg homofóbnak lenni, de ez nem az a hely ahol ezt istenigazából gyakorolni lehet. Szervezzetek titkos gyűléseket, öltözzetek be meg tegyetek esküt stb, úgy sokkal bulisabb a dolog, és ami a legfontosabb, nem zavar másokat
16.
16.
godach
Nem akarok beledumálni, de igaza van atedolgodnak. Nem az a baj ha valamibe néger van, hanem az ha beleerőltetik.
Lehet itt az ördögöt látni és személy szerint engem az se hatna meg ha a következő hófehérkében az egyik törp néger lenne, de az is nyilvánvaló volna, hogy miért. És ez a gusztustalan, mert bárki bármit mond...az.
Tarzanból ha meleget csinálnának, nekem se tetszene mert rám akarják erőltetni. Vannak homo haverjaim, nagyon jól elvagyok velük de mindenki tudja hol a helye.
15.
15.
IcePyke
Amint látom egyesek nem ismerik a Dark Crystal világát.
Ezek nem tündék, hanem gelflingek!
14.
14.
silkgoat
Miért nem hápogtál a fehér bőrű tündérekre?
4.
4.
silkgoat
Fantasy. Lehetne rózsaszín is a bőrük. De ha feltételezzük, hogy egy olyan univerzumban élnek ahol gömb alakú a bolygó és élnek ott fajok, ahol magasabb a napsugárzás, akkor feltételezhetjük, hogy vannak sötét bőrűek is. Vagy ott van Fritz, aki koromfekete, de nem afroamerikai. Tudod ez az állandó niggerezés olyan, mint az állandó buzizás. Vajon miért járnak folyton a fejedben a melegek és hogy mit csinálnak az ágyban és hogy fuuuj. Biztos sokszor elképzeled. Volt egy nagy amerikai republikánus képviselő, aki meleg és fekete ellenes volt. Egy fekete sráccal kapták rajta egy hotelben. Valahogy téged is így képzellek. Iszonyat energiát fektetett a tagadásba. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...