Star Citizen - beköszönt a törvény világa

  • Írta: sirdani
  • 2019. július 22.
  • Letöltés
Méghozzá az Alpha 3.6 frissítésben, mely rengeteg újdonságot rejt a támogatók számára; mostantól a törvény előtt felelünk majd kétes tetteinkért, javul a pajzsrendszer, és végre űrhajót is vásárolhatunk a játékbeli pénzünkön.

A játék rendezője, Chris Roberts szerint „a Star Citizen mindig is a játékos döntéseiről szólt, arról, hogy úgy játszhassunk vele, ahogy csak kedvünk tartja, de ez még nem jelenti azt, hogy az univerzumunk törvényen kívüli lenne. Az új törvényrendszer egy új megközelítésbe helyezi a törvény és rend fogalmát a Star Citizen univerzumában.”

Ráadásul különböző helyszíneken és különböző népeknél eltérőek lehetnek a szabályok, melyeket enyhébb esetben az AI fog betartatni a játékosokkal, súlyosabb bűncselekmények után pedig a többi játékos is vadászhat majd a törvényszegőkre. „Ez egy újabb lépés azon az úton, ami egy olyan élettel teli univerzumhoz vezet, amely reagál a játékosok tetteire, és aszerint formálódik.”

Emellett egyébként javulnak a FoIP és VoIP kommunikációs lehetőségek, változik a játékon belüli pénz költési módja, apró frissítéseket és új fegyvereket kapnak az űrhajóink, és mostantól lehetőség lesz lebegő üzemmódba kapcsolni a járgányunkat, hogy könnyebben vizsgálhassuk át a bolygók felszínét.

Az Alpha 3.6 a mai naptól már elérhető minden játékos számára, a frissítés legapróbb részletekbe menő leírását pedig ezen a linken találhatjátok.

14.
malibutomi
#10: Nem vettem magamra csak zavar ha valaki fogalmatlanul hulyesegeket terjeszt :)

Emeld ki a linkelt cikkbol hogy melyik elozo allitasod tamasztja ala (lamboval jarnak a beszedett penzbol, a jatekra nem maradt)

Ja nincs ilyen benne csak jobb volt dramai baromsagokat irkalni esz nelkul :)
11.
Kawada
#9: Persze, hogy arra megy... Magyarországon pedig nincs korrupció, az egészségügy is rendben, az oktatási rendszer Klebelsberg szellemét idézi és a migráncsok megerőszakolnak mindent is, pedig be se engedünk egyet se....

https://www.gamesindustry.biz/articles/2019-05-03-star-citizen-development-reportedly-troubled-by-mishandled-money-micromanagement
10.
Kawada
#9: Te hány ezret toltál bele, hogy így magadra vetted?
9.
malibutomi
#7: Foleg hogy a penzugyeik nyilvanosak megnezhetoek az oldalukon, es a penz a jatek fejlesztesere megy.

Ezzel a hozzaszolassal sikerult megmutatnod hogy fogalnad sincs mirol beszelsz. Gratulalok.
8.
Ooorky
Ugyanaz a probléma vele, mint az AAA játékiparral úgy általában, az emberi pszichét támadja, nem érzéseket akar már kiváltani az emberekből, hanem függőséget...

https://www.pcgamer.com/meet-a-fan-who-has-spent-30000-on-star-citizen-ships/
7.
Kawada
#4: "Nem tudom mit problémáznak rajta az emberek..."

Hát csak annyit, hogy több ezer/tízezer embert viszont be is húztak a csőbe, akiknek a pénzén már egy bizonyos család minden tagja már lambóval jár, de a játék elkészítésére pedig úgy fest nem igen marad lóvé. Persze, senkinek sem tartottak fegyvert a fejéhez, hogy fizessen elő. De azért engedd meg kérlek, hogy ugyanúgy rossz véleményem legyen róla, mint egy olyan politikusról mondjuk, aki ugyan törvényesen jár adott esetben el, csak kibaszottul erkölcstelenül és úgy bánik a "köz pénzével", mintha a saját zsebpénze lenne.
6.
Ps fanboy
#4: Ismét tanújelét adtad határtalan naív optimizmusodnak, hogy egy olyan játékot hozol fel bezzeg példának, a már meglévő pl Sony exekkel szemben, (amik emberek tíz millióit szórakoztatják és legalább léteznek), ami hozzáértő külsőszemlélő emberek magánvéleménye szerint, a büdös életben nem készülhet el abban a formában ahogy azt előadják a közönségnek.
4.
Neotechtr
Legalább valaki csinál ilyen játékot. Ha soha nem jelenik meg akkor nem játszok majd vele, ha megjelenik, akkor meg igen. Nem tudom mit problémáznak rajta az emberek, ilye játékot cégek nem csinálnak, csak a PC közösség. Vannak, akik ezt előre fizetik, én pl soha egy fillérrel sem támogattam őket. De ha megjelenik, jó lesz és meg lehet venni, akkor sima ügy.

De előbb fog jönni (további pénz gyűjtésként) a Squadron 42, amit viszont várok, single player Wing Commander szerű játék. Na olyat sem csinálnak a cégek, csak ezek a faszik.

Úgyhogy aki gondolja, annak ott a sok, a játék rajzolási meg tevezési fázisaban a kiadók által már CGI-ben lerendereltetett videókkal, meg PC-n, demókkal bemutatott PS ex. Csak ugye ne lepődjünk majd meg, ha nem olyan lesz, nem úgy működik, meg nem úgy fog kinézni, mint a 5 éves E3 videókon. Persze idővel minden csak jobb lehet, nem igaz? Ennyi. Itt nem CGI videók vannak, hanem kipróbálható, időnként megjelenő változatok.

Mondjuk úgy a Star Citizen engem annyira nem fog érinteni, mint a Squadron 42, de abba biztos beletesznek mindent, az lesz a demó, a promó. Csak le kell programozni. Nincs hozzá kész TPS-Dráma engine, mint sok máshoz. Nem született még legendás játék 2 hónap alatt és 2 év alatt sem. Lehet, hogy nem ideálisan haladnak az adj uram, de rögtön felfogáshoz képest, de így, hogy egy fillérem sincs eddig benne, csak kivárom mi lesz. És van az a tippem is, hogy nem lesz Nintendo Switch-re.
3.
atedolgod
Mire nyugdíjasok lesztek, játszhattok majd ezzel teljes pompájában...
2.
Gabesz0213
Hurrá, végre, erre vártam!!!
1.
crytek
Na mi történt kezdett feledésbe merülni? Megint jönnek majd hetente hírek? Booring
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...