Dying Light - kapunk még DLC-t

  • Írta: Shifty
  • 2019. július 24.
  • Hír
Link másolása
Hiába érkezik jövő tavasszal a Dying Light folytatása, a lengyel Techland továbbra is elkötelezett az első rész mellett, így a stúdión belül van egy kisebb csapat, ami épp újabb letölthető tartalmakon dolgozik.

Ezt a lengyel stúdió vezető dizájnere, Tymon Smektala erősítette meg, aki a GamesIndustry.biz oldalának elárulta, hogy egy kisebb, de dedikált csapat jelenleg is dolgozik azon, hogy a 2015-ben bemutatott Dying Light továbbra is friss tartalmakkal bővüljön. Smektala elmondása szerint ezt a döntést éppen az E3 előtt hozták meg.

A Dying Light egyébként az elmúlt egy év során is rengeteg újdonsággal egészült ki, hiszen a Techland 10 különböző letölthető bővítményt is készített a játékhoz, miközben gőzerővel dolgoznak a második részen, ami 2020 tavaszán jelenik meg. Smektala azzal indokolta a stúdió döntését, hogy így lehetőségük van különböző őrült ötleteket is kipróbálni, és meg tudják vizsgálni, hogy azokra mennyire harapnak rá a rajongók.

3.
3.
markoci555
az autókázást meglepően jól tették bele, de ami igazán ütött a dlc-ben az nekem a történet, a fordulat a végén, csak tátott szájjal néztem hogy mi van!?
kíváncsi vagyok mit tudnának még beletenni, de az se baj ha nem akkora újítás csak esetleg összeköti a 2 részt vagy ilyesmi
1.
1.
zsocc-nrg
Le a kalappal. Így kell támogatni egy játékot
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...