Augusztusban rajtol a Pagan Online

  • Írta: fojesz
  • 2019. július 27.
  • Megjelenés
Link másolása
Augusztus végén kilép a korai hozzáférésű státuszból a Wargaming kiadásában megjelent akció-szerepjáték, a Pagan Online. A játékosok a későbbiekben is rendszeres frissítésekre számíthatnak.

A Wargaming és a fejlesztést végző Mad Head a Steamen jelentette be, hogy augusztus 27-én lép ki a korai hozzáférésű státuszból a Pagan Online. Az akció-szerepjáték 25 eurós áron vásárolható majd meg (tehát a végleges változat drágább lesz), és az ígéretek szerint a későbbiekben is rendszeres frissítésekre számíthatnak a rajongók.

Ami azt illeti, a rajtra is kiadós bővítésen esik át a játék, így például elérhető lesz a teljes, nyolc fejezetből álló kampány, amely a korábbiakhoz képest új területeket és két új bosst is felvonultat, ezenkívül két új játszható karakter és endgame tartalmak várják a játékosokat. A tartalmi extrákon túl a játékmenet is finomhangoláson esik át: a jövőben egérrel és kontrollerrel is irányíthatjuk a karakterünket (erre eddig csak billentyűzettel volt lehetőségünk), valamint átalakul a craft- és a lootrendszer is. A loot változatosabb, és értékesebb lesz, míg a különböző receptek ritkábban esnek majd, cserébe viszont nagyobb hatásuk lesz.

A Pagan Online Early Access-változatát mi is kipróbáltuk, a tapasztalatainkat ebben a cikkben foglaltuk össze.

11.
11.
latis666
Azt írja 10 komment de csak kettőt látok... Ez mitől lehet?
2.
2.
B-Shaggy
#1: Én úgy tudom csak Windows
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...