Gemini Man - Will Smithből egy nem elég

  • Írta: fojesz
  • 2019. július 26.
  • Cooltúra
Befutott a részben Budapesten forgatott Gemini Man második előzetese, amely újabb jelenetek kíséretében ad ízelítőt abból, hogyan küzd meg Will Smith saját magával. Csekkoljátok!

Még mielőtt valaki aggódni kezdene, itt nem valami belső utazásról lesz szó, a Will Smith által alakított Henry Brogen ugyanis tényleg a fiatal klónjával kerül összetűzésbe. Brogen egy kiöregedő bérgyilkos, mikor azonban úgy dönt, hogy maga mögött hagyja a munkáját, szembetalálja magát Juniorral, akit az egykori főnöke (Clive Owen) uszított rá.

A filmet Ang Lee rendezi. Érdekesség, hogy a fiatal Smitht nem csak a CGI segítségével idézik meg a készítők, a színész szerint Lee kifejezetten azt kérte tőle, hogy nyúljon vissza a régebbi, gyengébb alakításaihoz, és játsszon rosszabbul, amikor Juniorként áll a kamerák elé.

A Gemini Man október 10-én kerül nálunk mozikba.

18.
Juha
#17: Azért Jason elég jó volt pl. a Blöffben, utána lett beállítva action-hero-nak. Dwayne is tud hozni más figurát, annak ellenére, hogy nem színésznek készült eredetileg.
W.S. is ilyen, vannak jó filmjei, meg pocsékok is, mondjuk nekem a Top Gear adásában pont egész normálisnak tűnt, de lehet csak jól színészkedett :-D
17.
br1Koo
Will Smith konkrétan az összes filmjében ugyanazt a karaktert játssza el. Jó színésznek nem mondanám, kb ugyan abban a kategóriában van mint Dwayne Johnson, Vin Diesel, Jason Statham.
16.
Juha
#15: Azért ez is túlzás szerintem, sok remek filmben vannak gyengébb színészek, és sok gyengébb filmet is egy-egy jó színész miatt tartunk emlékezetesnek, még ha nem főszereplő, akkor is, holott a szakembergárda ugyanaz mindenkinél. A millió egyéb szakember közül az egyik a színész. Velem pl. nem tudnának normálisan eljátszatni egy szerepet, az asszony még sms-ben is levágja, ha "füllentek", ezért meg sem próbálom már... na jó, néha megpróbálom :-)
15.
NemecsekErno
Nekem a Men in Black-ben volt a legjobb, de hogy mennyire kevés a filmvásznon kivűl, az az egyik Top Gear epizódból jött át, amiben Margot Robbie-val promóztak valami filmet.

A csaj tök normálisan viselkedett, látszott rajta az intelligencia, de ez az ürge csak vergődött, képtelen volt értelmesen bekapcsolódni a beszélgetésbe.

De ettől ez a filmjeinek többésge még jónak néz ki. Ezért is mondogatom, hogy egy utcáról berángatott falu bolondjával is lehet tökéletes filmet késziteni, mert az csakis a forgatókönyvön, rendezőn, operatőrön és a millió egyéb szakemberen múlik.
A szinészeknek csak az arcukra van szükség, hogy az ember könnyebben fizesse ki a sokezer Ft-os mozijegyet az ismert szereplőkre.
14.
KRAT0S
Ízlés dolga...én már most megnézném! A Bad Boys 2 mai napig a legjobb akció-vígjáték számomra.
1.
Nothing
Na igen, ekkora archoz és egóhoz egyetlen ember már kevés...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...