Gemini Man - Will Smithből egy nem elég

  • Írta: fojesz
  • 2019. július 26.
  • Cooltúra
Link másolása
Befutott a részben Budapesten forgatott Gemini Man második előzetese, amely újabb jelenetek kíséretében ad ízelítőt abból, hogyan küzd meg Will Smith saját magával. Csekkoljátok!

Még mielőtt valaki aggódni kezdene, itt nem valami belső utazásról lesz szó, a Will Smith által alakított Henry Brogen ugyanis tényleg a fiatal klónjával kerül összetűzésbe. Brogen egy kiöregedő bérgyilkos, mikor azonban úgy dönt, hogy maga mögött hagyja a munkáját, szembetalálja magát Juniorral, akit az egykori főnöke (Clive Owen) uszított rá.

A filmet Ang Lee rendezi. Érdekesség, hogy a fiatal Smitht nem csak a CGI segítségével idézik meg a készítők, a színész szerint Lee kifejezetten azt kérte tőle, hogy nyúljon vissza a régebbi, gyengébb alakításaihoz, és játsszon rosszabbul, amikor Juniorként áll a kamerák elé.

A Gemini Man október 10-én kerül nálunk mozikba.

18.
18.
Juha
#17: Azért Jason elég jó volt pl. a Blöffben, utána lett beállítva action-hero-nak. Dwayne is tud hozni más figurát, annak ellenére, hogy nem színésznek készült eredetileg.
W.S. is ilyen, vannak jó filmjei, meg pocsékok is, mondjuk nekem a Top Gear adásában pont egész normálisnak tűnt, de lehet csak jól színészkedett :-D
17.
17.
br1Koo
Will Smith konkrétan az összes filmjében ugyanazt a karaktert játssza el. Jó színésznek nem mondanám, kb ugyan abban a kategóriában van mint Dwayne Johnson, Vin Diesel, Jason Statham.
14.
14.
KRAT0S
Ízlés dolga...én már most megnézném! A Bad Boys 2 mai napig a legjobb akció-vígjáték számomra.
1.
1.
Nothing
Na igen, ekkora archoz és egóhoz egyetlen ember már kevés...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...