Új platformokra látogatott az első három Doom

  • Írta: fojesz
  • 2019. július 26.
  • Megjelenés
Link másolása
Ha már Doom, legyen kövér: az idei QuakeCon egyik első meglepetésének a Doom-rajongók fognak örülni, a Bethesda ugyanis a jelengenerációs konzolokon is kiadta a Doom első három részét.

A Doom-sorozat (kissé megkésett) huszonötödik születésnapja apropóján jelentette be a Bethesda és az id Software a QuakeConon, hogy új platformokon teszi tiszteletét a Doom első három része.

A Doom, a Doom II és a Doom 3 már tölthető PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is, emellett az első két felvonás iOS-es és androidos mobilokra is befutott - ezek 5-5 dollárt kóstálnak, a harmadik rész pedig 10 dollárba fáj.

A 1993-as Doom tartalmazza az Episode IV: Thy Flesh Consumed kiegészítőt, emellett támogatja a négyfős helyi multit, legyen szó a kooperatív módról, vagy a deathmatchről. A Doom II a húsz rajongók által készített pályát felvonultató The Master Levels csomaggal érkezik, hasonló multiplayer lehetőségekkel, mint az első rész. Végül a Doom 3 is hiánytalan tartalommal érhető el az új platformokon, ez az alapjáték mellett a Resurrection of Evil és a The Lost Missions adalékokat jelenti.

7.
7.
kryszisz
#6: Akarod mondani a régi vonal, pont, hogy a 3 a kakukktojás a szériában:) az új Doom nálam simán a jelen generáció legjobbjai között van, úgyhogy az Eternal számomra is várós.
6.
6.
rezy
A 3 elképesztően unalmas volt számomra, alig győztem kivárni a végét :O Az új vonal jobban bejön vhogy, ezért is nagyon várós az Eternal, bemelegítésnek pont jó az új Wolfi, eddig nagyon adja az is :)
5.
5.
zimonyini
#4: Ugyanígy érzem, sosem látott élmény volt nekem az a horror amit ez a játék adott anno 10 évesen. Az öcsémmel csak felváltva tudtunk játszani vele. Szép idők.
4.
4.
kryszisz
#2: A legnagyobb Doom fanok sanszosan megköveznek ezért a kijelentésért, de nekem a kedvenc részem a 3., eszméletlenül para volt ott 2004-ben tizenévesen, tuti beszerzem ezt a packot PS4-re is:)
3.
3.
Guba32
#2: Switchen handheld most is jól néz ki,és olcsón is adják.
2.
2.
ollie92
Azért a DooM III rajtkor elég para volt sötétben. Akkoriban elég nagyot baszott a grafikája, sokat kellett elemlámpával szarakodni, aztán patchelték, hogy a pisztolyon is volt lámpa, nem kellett állandóan váltogatni. Az első végigjátszás emlékezetes volt, hogy rohadjanak meg !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...