Tracks - jöhet egy kis virtuális játékvasút-építés?

  • Írta: fojesz
  • 2019. július 28.
  • Megjelenés
Link másolása
Vonatos menedzsmentjátékból annyi van, hogy megszámolni sem tudjuk őket, virtuális játékvasút-építést azonban nem sok csapat ígért nekünk eddig. A Tracks jóvoltából ezt is kipróbálhatjuk.

A Whoop Group bejelentette, hogy szeptember 20-án lép ki PC-n a korai hozzáférésű státuszból a Tracks című játéka, és még aznap megjelenik az Xbox One-os verzió is. A fejlesztés nagyjából két évig élvezte a Steam Early Access-szekciójának vendégszeretetét.

A játék hivatalosan a Tracks - The Toy Train Tracks Set Simulator Game címen fut, ez jobban körülírja, hogy mire számíthatsz, ha kifizeted érte a közel 17 eurót: induláskor kapsz egy méretes homokozót, amiben olyan fa játékvasutat építesz, amilyet szeretnél. 

Egy sor előre legyártott elemből válogathatsz, és természetesen a körítésről is neked kell gondoskodnod: ehhez akár üzleteket, felhőkarcolókat, autókat, fákat, bokrokat, sőt még tűzijátékokat is felhasználhatsz. Ha éjszakai pályán dolgozol, a világítás is a te felelősséged, és még a köd mértékét is belőheted.

A kedvcsinálók alapján meditatív élményt ígér a játék, főleg akkor, amikor a munka végén bepattansz a mozdonyba, és belső nézetből ülsz végig egy teljes kört álmaid vasútvonalán.

A Whoop Group szerint a megjelenésig hátralévő időt főleg optimalizálással töltik majd, de ezen kívül két tartalmi frissítést is beígértek a srácok, szóval biztosan nem fognak unatkozni. Természetesen a megjelenés után is várják a visszajelzéseket, hiszen a későbbiekben sem áll le a játék támogatása.

4.
4.
logic5
#1: Még jó, hogy a pornó ingyé van mi? :D
3.
3.
godach
#1: Szerintem nemigen veszel annyit
2.
2.
Obi Wan Kenobi
#1: Ennyi erővel a kamion szimulátor is butaság, mégis mennyien szeretik, köztük én is, ugyanígy a Car Mechanic Sim, de ezeknek is megvan a célközönsége.
1.
1.
Aimedshot
kérdés: ha a vr árából veszek vagy 100 játékvasutat+egy asztalt hozzá, és életem végéig építem, az nem jobb élmény?Nem igazán értem a logikát ezekben a játékokban olyan dolgokat tudunk csinálni vr-ban amit amúgy irl is...valaki világosítson fel mi az értelme.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...