Kanadával és modokkal erősít a Squad

  • Írta: sirdani
  • 2019. július 29.
  • Letöltés
Link másolása
Izgalmas frissítéssel bővült a Squad, amellyel nem csak a Kanadai Fegyveres Erők mutatkoztak be, hanem egy következő generációs modkészítő eszköz is. Ennek hála akár az Alien ellen is küzdhetünk.

A kanadaiak érkezése egy tucatnyi új fegyvert, skint és járművet hoz majd a játékosok számára, ráadásul még direkt a szóban forgó népre tervezett pályák is várhatóak Quebec és Nanisivik néven, ahol a főszerepet a havas tájak kapják. A közösség által készített, ám hivatalosan is kiadott DLC egyébként mindenki számára teljesen ingyenesen elérhető lesz a játék legújabb frissítésével.

A legnagyobb durranás azonban a Modding 2.0-ra keresztelt következő generációs modder eszköz lesz, melynek segítségével olyan modokat készíthetünk a játékhoz, amik alapjaiban változtatják meg a játék felépítését mind játékmenet, mind pedig látvány tekintetében. Az egyik első összetettebb mod a Space Crew, melyről még egy új videót is kaptunk. A Space Crew egy sci-fi köntösbe bújtatott aszimmetrikus, 20v1-es felállású játékmód, melyben egy elhagyatott űrbázison vehetjük fel csapattársainkkal a harcot az elszabadult Alien ellen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...