Super Smash Ultimate - úton a Dragon Quest hőse

  • Írta: szlav
  • 2019. július 29.
  • Hír
Link másolása
Hamarosan újabb hőssel (vagy inkább hősökkel) bővül a Super Smash Bros. Ultimate névsora. A Dragon Quest-játékok főhősei közös titulussal, a Hero fedőnevet használva lépnek az arénába, s nemsokára többet is megtudhatunk róluk.

Az idei E3-as Nintendo Directen már lehullott a lepel a Super Smash Bros. Ultimate egyik soron következő DLC-karakteréről, a Dragon Quest-széria hőséről. A külön megvásárolható, de a Fighter Pass névsorát is bővítő Hero egy karakterben egyesíti a népszerű RPG-széria főhőseinek erejét.

A Nintendo idén nyárra harangozta be a karakter megjelenését, s lassan időszerű lenne az is, hogy a Fighter Pass tulajdonosai új hőssel gazdagodjanak, mégis relatíve keveset tudunk a Hero képességeiről. Ez szerencsére hamarosan megváltozik, hiszen a Nintendo Versus Twitteren jelentette be, hogy a Super Smash Bros. Ultimate tervezője, Masahiro Sakurai személyesen mutatja be nekünk a karaktert. Egy mélyreható, 22 perces videóra kell számítanunk, ahol minden bizonnyal fény derül a hős érkezésének időpontjára is.

Érdemes megemlíteni azt is, hogy a Nintendo a napokban frissítette a Smash Ultimate Spirit-adatbázisát, így ott több Dragon Quest-spiritet is megtalálhatunk. Mi nem lennénk meglepve, ha a nagy felhajtás nyomán nem csupán magát a karaktert, de egy teljes időszakos eseményt kapnánk a DLC megjelenésekor.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...