Battlefield V - irány Görögország!

  • Írta: szlav
  • 2019. július 30.
  • Letöltés
Link másolása
Befutott a Battlefield V 4.2.1-es frissítése, melynek keretei közt minden játékos ellátogathat a Marita névre keresztelt új térképre. Az update elérhetővé tett két új elit katonát is.

Görögországot sem kerüli el a világégés. Már tölthető a Battlefield V legújabb frissítése, amely két elittel és egy izgalmas új helyszínnel bővíti az online lövöldét. Ilse Schattenwulf a tengelyhatalmak oldalán, Norman Kingsley pedig a szövetségesekkel lép a hadszíntérre, első bevetésük pedig minden bizonnyal Marita térképére vezényli majd őket, ahol a hegyoldalban fekvő idilli falucska egész nap a puskaropogástól hangos.

A térképet először egyébként az idei E3-on láthattuk, ahol a DICE és az EA egy rövid bemutató során vezetett körbe minket az őszies tájon. Ahogy azt már megszokhattuk, az első napokban egy külön, csak erre a térképre kihegyezett playlist segítségével fedezhetjük fel az új helyszínt - ez a playlist egy kör Conquest és két kör Breakthrough játékot ismétel. A pálya természetesen bekerült a hagyományos Conquest-, Breakthrough- és Team Deathmatch-rotációba is.

8.
8.
ollie92
#7: kIcSiT lAsSaN jÖnNeK hOzZá Az Új MaPoK...

https://imgur.com/VgBbaY1

Pont az ilyen elégedett sínbohócok miatt tart itt a széria. Kezet adhatsz Kunhalminak baszod.
7.
7.
Lorthirash
#6: Képzeld toltam a BF3-at és BF4-et is nem tudzs nekem újat mondani a multi az kiváló annyi róható fel neki hogy kicsit lassan jönnek hozzá új mapok.
Nem tudom mivel játszotok de én nem nagyon találkozok bugokkal, eleinte volt egy-két bug, de azok se olyanok amik túlságosan zavaróak lettek volna.
6.
6.
ollie92
#4: Itt az egész szar, nem csak a single. Az egész egy ócska, fél év alatt a battlefield 1-ből átépített játék. Csomó animáció, textúra, hang lett szimplán átmásolva. 8 hónappal a megjelenés után se kész, bug bug hátán. A múlt heti patch előtt szinte játszhatatlan. A single, olyan akár az egész játék marketingje : LGBTQ és PC.
Meghamisítani a történelmet :

A skandináv küldetés, ahol a tinédzser, erős, céltudatos lány elintézi az egész létesítményt, valójában brit egység iktatta ki egyetlen lövés nélkül. Lehetett volna érdekes, lopakodós küldetést összerakni, de nem. Az ócska, szarfaszú svédeknek jobb ötletük támadt. Tőlük már nem is várok semmilyen játékot. Battlefieldnek utolsó reménye a Bad Company 3 ami jövőre jön ki és nem a szarfaszú svédek csinálják, hanem a DICE LA. Remélem az EA ezek után max csak bögréket, fegyvereket fog velük lemodelleztetni, mert semmi másra nem jók már ezek.
A zsenik a BF3 évekből már rég tovább álltak már...
5.
5.
KRAT0S
#4: Akkor se értem hogy lehet egy ilyen rakás szart kiadni 2019ben!! Ha ezt nem tudják normálisan megcsinálni a multi se lehet nagy szám.. sőt!!!
Ettől különb Ps2es fpsek vannak..!!

Multi nem érdekel,singlet akartam kipróbálni...nagy hiba volt..
4.
4.
Lorthirash
#3: A single minden battlefieldben szar egytől egyig kivéve bad company.
A battlefield lényege a multiplayer.
Az aki kipróbálta a single player-t és azt mondja a játékról hogy szar, annak fogalma sincs a játékról. Mégis ki az aki a single player miatt játszik egy battlefield játékkal?
3.
3.
KRAT0S
Én csak a single módot próbáltam,e az valami qrva hitvány!!!
A legrosszabb fps idáig amivel dolgom volt. másfél óra után töröltem is a vérbe,a lemez meg repült vissza a gazdájához!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...