Mégsem jelenik meg az 1000 fős battle royale-játék

  • Írta: Shifty
  • 2019. július 31.
  • Gyászhír
Link másolása
Ambiciózus vállalkozásnak indult az Automaton Games battle royale-játéka, a Mavericks: Proving Grounds, ami az ígéretek szerint akár 1000 fős összecsapásoknak is teret engedett volna. Végül semmi sem lesz az egészből.

A brit Automaton Games battle royale-játéka még 2017-ben mutatkozott be, akkor még Project X kódnéven. A játék ráadásul azzal szeretett volna kilógni a konkurens próbálkozások közül, hogy 1000 fős összecsapásokkal kecsegtetett. A játék egy ideje már itt-ott kipróbálható volt, igaz, a sokat ígért 1000 fős küzdelmeket még egyszer sem lehetett megízlelni, viszont az egyéni küzdelmek során a 400 főt számláló párharcokat már igen. 

Ennek ellenére a projektből végül semmi nem lesz, a csapat ugyanis bejelentette, hogy nem sikerült befektetőt találniuk, így az egy ideje már maguk által finanszírozott fejlesztést kénytelenek lelőni. Ráadásul a játék teljesen magával rántotta a csapatot is, így a stúdió is komoly nehézségekkel néz most szembe.

20.
20.
delphijos
#14: Én nyomtam. Fido levelezés, meg minden.... Mondjuk nem C64-el, mert ahhoz is volt ugyan modem, de mivel szovtveres volt a portkezelés ( nem volt külön UART chip ) fájdalmasan lassú volt. De Amigával már egész jól lehetett BBS-ezni. (Amiga Dreamland pl. egy jó kis hazai BBS volt)
18.
18.
gtc376
#2: Elnézést, de hányok tőled..
17.
17.
user101
#14: Német srácoknak írtunk / konvertáltunk játékokat pénzért, amit aztán nem kaptuk meg! :) Majd az ellenlábas bandától az ingyen adott játékokért cserébe kaptunk hardwaret: memória bővítést, turbós driveot és sidkártyát, digitalizáló kártyát... stb. :)
16.
16.
#11: Bizony. Innen jött a 'láma'
15.
15.
Juha
Ok, sosem BR-eztem, de akkor itt az lett volna a lényeg, hogy 1000 emberből can mondjuk 500 kék, 500 piros. Ha tíz perc után lelőnek/leesel valahonnan stb. akkor vársz egy hetet, amíg a többiek lepuffogják a másikat a következő körig? Érdekes koncepció, biztos megvenném (nem), és ezért befektető is lennék (még úgy sem).
500 havert nem találsz, még a legnépszerűbb lövöldékből mazsolázva sem tudnál egy közepes csapatot kreálni szerintem, kínai/ruszki csapattárs meg inkább ellenfélnek számít, többek közt ezért is fejeztem be a multizást (no meg sok egyéb miatt is, de ez lényegtelen).
14.
14.
zozo76hun
#11: Commodore-s idok? Akkor te se most kezdted az ipart...

Valamelyikotok BBS-ezett anno modemmel?
11.
11.
user101
#10: Az ilyenre mondtuk a commodore-os időkben, hogy nem gamer, hanem lamer... :)
10.
10.
FURY380
#2: Ha nem tudnám, hogy Xboxos vagy, simán PS fanboynak néznélek, olyan dumát tolsz itt. Várj, PSen drágák a játékok, mégsem lehetsz az. Ott nincs 300 forintos Gamepass.
5.
5.
NECROSMOKE
1000 fős? Még 15 vs 15 is alig tud néha lépést tartani XD
4.
4.
crytek
#3: Tévedsz. Gyűlölök mindent ami only multiplayer. És igen nekem jobb ettől. Hulljon a férgese
3.
3.
Huf93
Annyira birom mikor emberek olyan dolgokhoz szolnak hozza mi nem is érdekli őket :D
Én azért megnéztem volna milyen lesz :)
Nem tudom miért kell ennek őrülni hogy egy játék befuccsol :)
Téged crytek amugy se éribtett volna csak 10 év mulva mikor 90%os leértékelés lett volna rajta xd
De tényleg magyarázzátok már el miért örültök neki de komolyan
Mitől lesz nektek job ettől?
Br játékok ugyanúgy lesznek mint eddig :)
2.
2.
crytek
Ennek örülök egy befuccsolt...
1.
1.
kastorhun
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...