Play Pass - a Google előfizetéses szolgáltatása?

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 5.
  • Pletyka
Kiszivárgott screenshotok alapján az Android-felhasználók sem ússzák meg előfizetéses szolgáltatás nélkül, a Google már teszteli a Play Passt, amely az Apple Arcade riválisa lehet.

Márciusban mutatkozott be az Apple Arcade, az Apple Xbox Game Passhez hasonló előfizetéses szolgáltatása, amellyel a játékosok fix havidíjért cserébe férhetnek hozzá egy folyamatosan bővülő játékkatalógushoz.

Ha hihetünk az Android Police által kiszivárogtatott screenshotoknak, ilyesmin dolgozik a Google is, csak egy kis csavarral: a Play Pass kínálatában nemcsak játékokat találunk majd, hanem más appokat is, például prémium zene- és fitneszalkalmazásokat.

A Play Pass tesztelése már javában zajlik, a szivárgások szerint az előfizetés havidíja 5 dollár lesz, de számíthatunk próbaidőszakra és családi csomagra is. Az előfizetők egyébként reklámok és mikrotranzakciók nélkül élvezhetik az appokat az ígéretek szerint.

36.
Nyarlako
#35: Ha van vagy 200 album amiket rendszeresen hallgatsz és szeretsz belehallgatni az ajánlásokba is szerintem megéri.
35.
Ooorky
#32: Én megveszem minden évben az aktuális Sabaton albumot Google Music-on ~1200ft-ért.
Ennél miért lenne olcsóbb ha előfizetnék havi 1500-ért, hogy ugyanazokat a számokat hallgassam online?
34.
Őrnagy
#19: Köszi a súgást. Habár nem értem, miért írtad :)
29.
Nyarlako
#28: Apple music 1500 egy hónapra, korlátlan mobilnet mellett bárhol szinte minden zene nálam van és legálisan.Nem tudom ebben mi a hervasztó.
28.
Aanash
Mi az, hogy prémium zene alkalmazás?
Pc-n letöltöm a zenét, áthúzom telefonra és kész, minek ezek a fizetős butaságok?

Amúgy meg eléggé hervasztó az az irány ami kirajzolódik.
25.
Nyarlako
#24: Hát aki arra a szar Crunchyrollra elöfizet meg is érdemli.
22.
Freeser
#15: abban mi a ,,nem tudatos" neked ha fizetsz szolgáltatásokért?
20.
Juha
#19: Én pl. politikusoknak is tiltanám ezerrel az összes hasonlót. Sőt, még mobiljuk, mobil eszközük se lehessen. Ja, persze netet se használhatnának. Vagy egyszerűbben: tűnjön el az összes a francba párttól függetlenül :-)
19.
Ooorky
#17: Megsúgom, hogy a nemzetbiztonságiaknak egy szint fölött TILOS a facebook és tsa., még a rokonok se rakhatnak fel közös fotót.
18.
user101
#17: Van fiókom, egy ismerőssel a nejemmel... ( Mindent tudnak így rólam :) Csak kezdtem már félni reggel és este sötétedés után a fekete volgától és benne ülő ballonkabátos, kalapos, napszemüveges fapofáktól... :)

Viccet félretéve : nézek, TheVR-t, Blyyy-t, Magyarosit, Szirmait, KeyOfAwesome-t ...stb. De face / insta nem érdekel, twitch-re meg nincs időm, inkább visszanézem vod-ba :) Kommunikálok Viber, Skype, Messengeren ( azokat is jól lehallgatják :).

Ez a "nyúzzunk még egy bőrt a felhasználókról" hozzáállás meg várható volt, ma ez megy mindenhol a világban. Majd jön a Huaweii a saját csoda oprendszerével és csődbe megy a Google ... :)
17.
Őrnagy
#16: Micsoda??!! Nincs Facebook profilod??!!
Nagyon gyanús.
Mit szól ehhez a nemzetbiztonság?
Így téged külön kell figyelni egy autóból, tök sokba kerülsz, az adófizetők pénzéből!
Te élősködő!
;)
16.
user101
Nekem nincs facebook, insta...stb. a telefonon, csak egy lite messenger, viber és skype. Minek az ? :) Nem vagyok kíváncsi más szánalmas alakok életére... :) Aztán youtubeon is olyan csatornákat nézek amik szponzoráltak és maximum egy ( dupla :) reklám van az elején... Közben meg órás hosszú a video. :) Azért túl lehet ezt élni...
11.
PaprikaJancsi
Örülök ennek a rendszernek, GamePass/HBO GO/Spotify, mellett, ha értelmes szolgáltatás lesz (rendes, normális játékokkal és értelmes alkalmazásokkal), mindenképp benevezek rá.
9.
godach
#4: Hát, én aztán végképp nem akarom védeni őket, de nemrég néztem (vagyis lestem bele) valami pár éves facebook dokumentumfilmbe (ami akkor még negyed ekkora sem volt) és azt a szerverparkot azért fenn kell tartani valamiből. Márpedig a mit főztem ma, hol csavarogtam ma posztokból nem igen lehet.
A lényeg, hogy engem egyáltalán nem zavar, pedig elég sokat lógok rajta. Talán, a youtube idegesítő kicsit, de annyira nem hogy felkössem magam. (Ettől még értem a problémátokat)
8.
Nyarlako
#6: Én nem. Tudtommal nem is lehet. Rootolva esetleg de azzal nem foglalkozok.
7.
Ooorky
#6: Ha van rá firefox, akkor ahhoz van adblock plugin.
Én androidon így nézek youtube-ot mikor felidegesít az app a qva sok reklámjával.
6.
fankiz
Iphone-ra tudtok adblock-ert?
5.
Nyarlako
#4: Pc-n meg, de föleg mobilon használom. Androidot szerencsére nem használok.
4.
Ultimate
#2: Pc-n még megoldja egy adblocker de tévén nézhetetlen.
Facebook szintén egyre gusztustalanabb, már licenseltek egy olyan reklámmehanizmust is ami a PRIVÁT beszélgetésedet figyeli és oda bassza be neked az akutális szemetet.....
Androidon is tele van baszva minden a reklámokkal....
És lassan befolynak a fizess és nincs reklám szintű szolgáltatások mintha nem kereste volna magát eddig is hülyére a sok pióca...
3.
Ooorky
#2: Legjobb amikor az első reklámot nem lehet átugorni ezért mindenképp letolja a másodikat is...
Újra fel is raktam mobilra a firefox-ot adblock-kal.
2.
Nyarlako
#1: Youtube is már egy kabaré, dupla reklámok, ugyanazok a szarok mellé háromszoros hangerön mint a videó amit nézel. A prémium ára meg egy rossz vicc.
1.
Ultimate
Nem győzik majd mégjobban telebaszni reklámokkal az egész droidot hogy fizessenek az emberek..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...