Metal Wolf Chaos XD - az elnök közbelép

  • Írta: szlav
  • 2019. augusztus 6.
  • Videó
Link másolása
Ma jelent meg a Metal Wolf Chaos felújított változata, a jeles eseményhez pedig egy utolsó előzetes is dukál. A rajzfilmes videó segítségével mi is meggyőződhetünk róla, hogy az Egyesült Államok elnöke nem fog finomkodni.

Még mielőtt a FromSoftware megtalálta volna a jellegzetes hangnemét a Souls-szériával, olyan eszement játékokat is piacra dobtak, mint a 2004-es Metal Wolf Chaos. Ma pedig megérkezett a hatalmas robotharcosokat felvonultató csoda felújított változata is, ráadásul egy rajzfilmes launch trailer kíséretében. Az Amerikai Egyesült Államok 47. elnökének, Michael Wilsonnak a bőrébe (és a mechjébe) bújva szállhatunk szembe a gonosz alelnök, Richard Hawk csatlósaival. 

Érdemes megemlíteni, hogy az eredeti Metal Wolf Chaos anno kizárólag Japánban jelent meg, így kifejezetten ritkának számított az, ha valaki nálunk is rátehette a mancsát a furcsa játékra. Szerencse, hogy a Devolver habókos csapata meglátta a potenciált ebben a szinte már elfeledett kuriózumban. A Metal Wolf Chaos ma jelent meg PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

1.
1.
Yanez
Ez a videó... uhh. Biztosan egy 6 éves kölyök műve.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...