Shenmue III - íme, az előrendelői bónuszok

  • Írta: sirdani
  • 2019. augusztus 8.
  • Hír
Link másolása
A Deep Silver közzétette azokat az ajándékokat, melyeket a Shenmue III előrendelői zsebelhetnek be; többnyire játékon belüli extrákról van szó, de néhány külföldi boltnál még medálokat is kaphatunk.

Az előrendelők kapnak három üveg Snake Power italt, melynek felhasználásával csata közben is lehetőségünk lesz visszaállítani karakterünk energiaszintjét. Emellett a markukat üti még 5 ezer játékon belüli zseton, amit a kaszinókban verhetnek el, illetve megnyílik számukra a „Blazing Kick” képesség is, hogy minden más módszernél hatékonyabban számolhassanak le az ellenfeleikkel. És persze elmaradhatatlan bónuszként 24 ingyenes csavarást kapnak a játékon belüli játékkapszulás automatához.

Ha valakinek van lehetősége a játékot a GameStopnál előrendelni, akkor egy sárkány/főnix medál üti a szerencsés markát, míg a Best Buy üzleteiben limitált fémdobozos kiadást zsebelhetünk be. Arról, hogy Magyarországon majd ezek közül hol és milyen extrával lehet előrendelni a játékot, még nem érkezett bővebb információ.


A Shenmue III november 19-én jelenik meg PC-re és PlayStation 4-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...