Októberben rajtol el a Trine negyedik része

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 8.
  • Megjelenés
Link másolása
Egy trailer társaságában kapott napra pontos megjelenési dátumot a Trine negyedik része. Ha kimaradt volna a sorozat, az sem probléma: aznap az összes epizódot felvonultató kiadás is boltokba kerül!

A Modus Games és a Frozenbyte bejelentése szerint október 8-án jelenik meg a Trine 4: The Nightmare Prince PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre, a játék dobozosan és digitálisan is megvásárolható lesz, méghozzá 30 dollárért. Szintén aznap debütál a teljes sorozatot magába foglaló Trine: The Ultimate Collection - azért 50 dollárt kérnek.

A Trine 4-gyel a fejlesztők visszatérnek a jól bevált 2,5D-s megjelenítéshez, három hősünk, Amadeus, a varázsló, Pontius, a lovag és Zoya, a tolvaj Selius herceg segítségére siet, ahhoz azonban, hogy sikerrel járjanak, ismét össze kell dolgozniuk. A játék kooperatív módban is játszható, emellett megújult harcrendszert kap.

5.
5.
user101
Én a mai napig szeretem mind a három részt. Igen a harmadikat is! :) Ez insta buy lesz és már előre sajnálom a kölköm, hogy ő nem játszat majd vele csak év végén. Kellett neki év végén születnie, hogy addig várhasson a switch-ére. ;)
4.
4.
latis666
Kívánom nekik és magunknak is hogy a megújult harcrendszer ne tegyen keresztbe a játék sikerének.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...