A trójai háborúban játszódhat a következő Total War

  • Írta: szlav
  • 2019. augusztus 10.
  • Pletyka
Úgy tűnik, hogy a kései bronzkorba vezényel minket a Total War-széria következő darabja, mégpedig a trójai háború időszakába. A Creative Assembly nemrégiben bejegyeztette a Total War Saga: Troy címet

A történelem egy újabb szegmensét hódítja meg a Total War Saga. Reméljük, hogy a veterán stratégák otthon érzik magukat majd a Krisztus előtti 1200-as évek környékén is, ugyanis a széria éles szemű rajongói kiszúrták, hogy július 23-án a Creative Assembly csapata lefoglalta a Total War Saga: Troy védjegyét.

Egyelőre még sem a Creative Assembly, sem pedig a Sega részéről nem érkezett semmi hivatalos közlemény a játékkal kapcsolatban, így legfeljebb csak spekulálhatunk arról, hogy mikor, s miféle újdonságokkal érkezik majd a játék, de szerencsére maga a cím van annyira beszédes, hogy a tematikát egész pontosan belőhessük. A széria általában nagyjából évente jelentkezik újabb darabbal, így nincs kizárva, hogy már jövőre ellátogassunk Trójába.

9.
Ooorky
#8: De a bronzkori csaták se a formációkról szóltak (egészen a végét jelentő Dór invázióig ahol megjelentek az első hopliták).
8.
Zuzmo
#1: A total warról alapvetően az jut az ember eszébe, hogy ember tömegeket mozgat formációkban csata közben. Az a probléma, hogy a huszadik századra annyira átalakult a hadviselés, hogy egy második világháborús, de egy első vh-s is már teljesen különbözne a többi total war játéktól.
7.
Ooorky
Másrészt a Trójai háború messze nem a klasszikus (hoplitás-légiós) ókor, a bronzkori hadviselés sokkal másabb volt, lándzsadobálással, harci szekerekkel, nádpajzsokkal, 0 páncélzattal...
6.
Ooorky
#5: Britannia a szó szerint a Sötét (vagy Korai) Középkorban játszódik...
5.
zoli12i
#3: Three kingdoms tényleg középkor, bocsesz már. De az Attila és Britannia és a Rome 2 is ókor.
4.
krisztian66666
#3: Csak a Britannia a Three kingdoms ókorban játszódik!
3.
Ooorky
#2: Ne zavarjon, hogy az utolsó kettő középkorban játszódott.
2.
zoli12i
Középkor jöjjön már istenem! Sorozatban negyedik játékuk játszódna már az ókorban.
1.
kastorhun
Érdekes lenne, de azért megnéznék akár egy VH-s Total Wart is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...