Levették a Steamről a GRID 2-t

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 12.
  • Hír
Link másolása
A Codemasters a mai napon, előzetes bejelentés nélkül levette a Steamről a GRID második részét, és bár a lépést nem indokolta meg a kiadó, vélhetően a lejáró licencek miatt döntött így.

Már nem kapható a Steamen a GRID 2, a játék adatlapján egy keretes figyelmeztetés olvasható, mely szerint a kiadó kérésére állították le az árusítását.

Habár a Codemasters nem árulta el, hogy mi az oka a döntésének, annyira nem nehéz kitalálni: a játékhoz a készítőknek licencelniük kellett az autókat és a zeneszámokat is, ezek a szerződések viszont lejártak, és már valószínűleg nem érte meg megújítani őket. Az első rész néhány évvel ezelőtt hasonló sorsra jutott.

A Codemasters ugyan nem figyelmeztette előre a játékosokat, márciusban a Humble Store jóvoltából ingyenesen is be lehetett zsákolni a játékot, így jó eséllyel minden érdeklődőnek ott figyel a digitális könyvtárában a GRID 2.

A többieknek marad az új GRID, amely október 11-én kerül boltokba PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

10.
10.
Cooper911
#9: És itt ki mondta, hogy nem az?
9.
9.
logic5
#6: Attól még a legsz@r@bb... Ez van.
8.
8.
crytek
#7: Joggal teszi. A licenszeket akkor is fizetni kell ha a kutya se veszi. Ha meg a kutya se veszi minek fizessék = leszedik a store-ból
De a Codemasters legalább nem MS ,hogy soha nem tudja megvenni a játékukat az ember mert évek múltán is platina áron mennek.
7.
7.
Ooorky
#6: Ha jól emlékszem Codemasters minden megjelenésnél ezt csinálja (kivéve talán F1), hogy az előző játékot ingyen dobálja aztán leveszi.
6.
6.
crytek
#4: Csattogj fel a steamspy-ra és pötyögd be a grideket... Grid 2 10-20 millió között van mivel legtöbbször volt bundleba meg ingyen szórásba...nem meglepő.
A tulajok számának soha semmi köze nincs a game minőségéhez.

Amikor a steamspy még up to date volt a humble ingyen játékokat vezettem. Pl az Outlast csak ott 2.46 millió példányban talál gazdára... De állítom ebből jó ha a fele játszott is vele sőt...

Szóval igen a Grid 2 sokkal több embernek van meg mint bármilyen grid valaha is lesz.
4.
4.
logic5
#1: Na ebből is látszik, hogy gőzöd sincs semmiről. A leghulladékabb GRID EVÖR! Az első után csak a aAutosport tudott labdába rúgni!
3.
3.
Heldengeist
Az sem sokkal jobb, amikor a lejáró licencek miatt kipatchelnek a játékból tartalmat. Ebből a szempontból volna jobb a lemezes. Ha meg csak valami havidíjas game passal játszol, élvezd ki a játékokat, mert ha lejár a licenc, jó eséllyel többet nem látod.
2.
2.
Szóval a 2 jobb. Sejthető volt. Grafikailag meg amúgy sincs különbség.
1.
1.
crytek
A legtöbb tulajjal bíró Grid ever. Kár érte
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...