GC 2019: Folytatódik a DreadOut

  • Írta: Shifty
  • 2019. augusztus 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Hivatalossá vált, hogy az öt évvel ezelőtt megjelent DreadOut jövőre folytatást kap. A Fatal Frame-széria ihlette túlélőhorror történetének középpontjában ismét Linda merül alá a játék természetfeletti világába.

Eléggé sokat kell visszamenni az időben, ha szeretnék feleleveníteni, miről is szólt a DreadOut, de jövőre biztosan kapunk majd egy gyorstalpalót, a Fatal Frame-széria ihlette, természetfeletti elemekkel színezett indonéz túlélőhorror ugyanis folytatást kap. A második rész stílusának írmagját ismét a horror adja, de a történet központi elemei között lesznek majd középiskolai problémák és szatirikus társadalomkritika is.

A folytatás állítólag teljesen szabadon felfedezhető világot ígér, ahol nonlineárisan teljesíthetjük a kihívásokat, küldetéseket. Most is lehetőségünk lesz éjszaka és nappal is járni a rémisztő várost, ahol emberekkel és szellemekkel is lesz majd dolgunk. Rajtuk keresztül vehetünk majd fel izgalmas mellékküldetéseket, amelyeknek a végén az ázsiai/indonéz városi legendákból ismert lények ihlette főellenfelekkel találkozunk. 

Nem tudni, mikor jelenik meg a játék, de az biztos, hogy PC-re biztosan elérhető lesz. Az első részről írt tesztünket itt tudjátok elolvasni.

2.
2.
Dízel
Az első nagyon para volt. Volt par jelenet amikor felállt a szőr a hátamon a hangoktól meg ugy mindentől. (fehér szellem boszi... hallottam a hangját de nem lattam, csak néha hirtelen de akkor már késő volt, összefostam magam. :D ) Nagyon ott volt.
1.
1.
GAMEROD
Szeretem ezeket a Thai horror játékokat, elég jó volt a Dreadout is, mivel az Obscure-től és az Until Dawn-tól eltekintve nem nagyon vannak mostanság a filmekből megszokott hangulatú tinihorror stílusú csapat-orientált játékok
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...