Desperados III - bemutatkozik Isabelle Moreau

  • Írta: szlav
  • 2019. augusztus 16.
  • Videó
Link másolása
Sok szerencsét annak, aki felbosszantja a Desperados III cajun voodoo-mesterét! A Mimimi Productions és a THQ Nordic egy másfél perces kedvcsinálóval mutatja be, hogy mire képes Isabelle Moreau.

Isabelle Moreau a luisianai bayou ingoványában tanulta meg, hogy az életben csakis önmagára számíthat. Az amerikai mocsárvidék okkult vérmágiáját használva átveheti az uralmat az ellenfelei felett, vagy a sötét voodoo-kötelékkel összefonhatja a rosszfiúk sorsát - ha Isabelle elmetszi az egyikük torkát, akkor a másik szerencsétlen is azonnal életét veszti.

A Desperados III PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra várható az idei év folyamán.

5.
5.
user101
Azért nem kis bátorságra vall, hogy 2019-ben ki mernek jönni egy olyan játékkal, amiben ne adj isten gondolkodni is kell... :)
3.
3.
godach
Sajna a 2. És 3. Rész nem tudta velem megszerettetni magát, de az első az mai napig hatalmas kedvenc.
2.
2.
ABorealis27
Nálam is top 3-ban van. Örülök, hogy a Shadow Tactics: Blades of the Shogunhoz képest lesznek benne új játékmenetbeli elemek. Ezek a mostaniak kifejezetten ötletesek. Szép lett a játék, a HUD-ból eddig mintha nem mutattak volna semmit, de itt látszott és nagyon tetszik, remekül illik a témához. A hangulatteremtéshez nagyon értenek a Mimiminél. Az animációk is szépek, például a végén a szikláról leugró vadász söréteséből a füst animálása, wow. Szerintem nagyon igényes lesz.
Remélem a jövő héten kapunk egy idei release date-et is :).
1.
1.
Gorrister
Számomra messze ez az év legjobban várt játéka!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...