GC 2019: Synced - ambiciózus lövölde a Tencenttől

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 19.
  • Bejelentés
Link másolása
Az NVIDIA gamescomos betéteseményén mutatkozott be a Tencent új multiplayer lövöldéje, a Synced: Off-Planet. A játékban ötven játékos eshet egymásnak, a dolgukat azonban ezer bot is megnehezíti.

A Synced: Off-Planet nem egyszerű lövölde lesz, túlélőelemekből, kraftolásból és bázisépítésből is jócskán jutott bele. A PvPvE anyagban ötven játékos eshet egymásnak legfeljebb, a nehezítés pedig az, hogy ezer Nanónak hívott kiborg is próbálja megkeseríteni az életüket - érdemes megnézni az első kedvcsinálókat, a tömeg helyenként a Days Gone-ra emlékeztet.

A történet szerint az emberiség jelentős eredményeket ért el a nanotechnológiában, ahogy viszont az lenni szokott, valami félrement, és most a kihalás szélére kerültünk. A játékosok egyedül vagy csapatokba verődve próbálnak majd túlélni a Syncedben, a céljuk pedig az lesz, hogy a túlélőket felkutassák, illetve kijuttassák a pályáról.

Megjelenési dátumunk még nincs, és bár a platformlistát sem közölték a készítők, PC-re biztosan kijön az anyag.

3.
3.
user101
Mondjuk egy tencent / kínai gagyi, nem tudom mit vártok tőle?! :( Na ezek vették meg az epik felét... olyan is a sztór... )
2.
2.
Dízel
Micsoda szar gameplay.. ez a division/world war z jatekmenet ilyen menő lett? szar animációk, szar bullet impact, mintha komolyan mondom visszafejlőttünk volna.. rongybaba fizika? sehol sincs. élethű sérülések stb... mi most a menő? pontok gyüjtése meg minden szar. Hova visszafejlődött a játékipar..
1.
1.
KRAT0S
Nekem nagyon bejön!!
Persze rögtön only multi,nehogy játszak vele.. ://
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...