GC 2019: VR-játék készült a Westworld alapján

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 21.
  • Megjelenés
Link másolása
Ráadásul a megjelenésére sem kell várnunk, ugyanis tegnap óta elérhető az Oculus Rift- és a HTC Vive-tulajdonosok számára. Egy öntudatra ébredt android bőrébe bújva élhetjük át a második évad eseményeit.

Westworld: Awakening címmel készített VR-játékot a Westworld alapján a Survios csapata: korábban ők fejlesztették a Creed: Rise to Glory és a Battlewake nevet viselő alkotásokat, jelenleg pedig a The Walking Dead: Onslaughtot várjuk még tőlük. 

A Westworld-adaptáció esetében szerencsére nem vagyunk várakozásra kényszerítve, a játék ugyanis tegnap óta elérhető a Viveportról, a Steamről és az Oculus Store-ból 30 dolláros áron.

Az Awakening az HBO-sorozat második évadával párhuzamosan játszódik, és alapvetően egy lopakodós anyagot tisztelhetünk a személyében: mi az öntudatra ébredt androidot, Kate-et alakítjuk, aki egy sorozatgyilkos elől menekülve, némi belsős támogatással próbálja meg elhagyni a gazdagoknak fenntartott létesítményt.

Kalandjaink során egy sor ismerős helyszínt bejárunk majd, ezekből ad ízelítőt a fenti gameplay videó és az alábbi képcsokor.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...