GC 2019: Újabb Sony-játékok jöhetnek PC-re

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 21.
  • Hír
Link másolása
Elképzelhető, hogy a Journey és a Quantic Dream játékai után újabb PlayStation-exkluzívok költöznek majd át PC-re, legalábbis erre utalt egy interjúban Shawn Layden. Külön érdekesség, hogy ezúttal házon belüli fejlesztésekről van szó.

Noha a Sony kevésbé van összenőve a PC-vel (legalábbis a Microsofthoz képest), azt nem mondhatjuk, hogy nem jutnak el a PlayStation-exkluzívok a számítógépekre: habár nem házon belüli fejlesztés, a kiadó címe a Journey, a Beyond: Two Souls és a Detroit: Become Human is, ezek pedig már nem csak PlayStationön játszhatóak.

És úgy tűnik, ennél már csak jobb lesz a helyzet. Shawn Layden, a Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios fejese egy Bloombergnek adott interjúban utalt rá, hogy a jövőben újabb - ezúttal már házon belül fejlesztett - PlayStation-exkluzívok költözhetnek PC-re. Layden szerint ezek olyan címek, amelyeknek "nagyobb installált bázisra lehet szükségük" - különösen a multiplayer játékok lehetnek esélyesek a portra.

Ennek fényében érdemes megemlíteni azt a friss bejelentést, hogy a Sony kiadásában megjelenő, de a Robot Entertainment fejlesztette ReadySet Hero PlayStation 4 mellett PC-re is befut majd október 1-jén. A játék az Epic Game Store-on keresztül lesz elérhető.

32.
32.
Juha
#29: Hát, határeset. Én egy éve vettem egy összerakott PC-t 110k-ért, nem ultrán, de qva szép beállításokkal eddig minden oké. 150%, hogy a pcmr rajongók levedlett eszközeiből tákolták össze, engem ez nem érdekel.
Ok, ebben nincs benne a monitor és egyéb perifériák, de a konzolok árában sem tüntetik fel általában a tv-t, mert "az úgyis van". Nálunk igen, máshol már kifejezetten ritka.
30.
30.
0Hagyma0
#29: Egészen biztosan nem... Persze Pcn olcsóbbak a játékok... Persze konzolon lehet adni, venni őket...
Szóval... Sok változós a történet
29.
29.
Pain
#17: Ezt én úgy fogalmaznám inkább, hogy egy konzol day1 árán nem biztos, hogy össze tudsz rakni egy olyan PC konfigot, ami a teljes generáció alatt kiszolgál.
11.
11.
zozo76hun
#5: "ez az egyetlen platform, ami örök"

:D
9.
9.
Őrnagy
#5: Ezt szépen megfogalmaztad, örül a lelkem!
Egy fontos dolgot kihagytál: a kiadók többet szeretnének keresni.
7.
7.
SLi
#5: https://i.imgur.com/IIF96Bb.jpg
5.
5.
RebornSoul
A videojátékok egy külön művészeti ágat képeznek, a jó, igényes játékok pedig potenciálisan művészeti, kulturális és ezáltal akár történelmi értékkel is bírnak, a művészi alkotásokat pedig lényegében kötelességünk fenntartani a jövőnek, az elkövetkezendő generációk számára.

Ebből kifolyólag egy logikus és fontos lépés szerintem minden játék PC platformra történő megjelentetése, mert ez az egyetlen platform, ami örök. Na meg persze könnyebb így, mintha egy évtizedet kellene arra várni, hogy az adott cím emulálható legyen.
4.
4.
crytek
Jézus ereje ReadySetHero... Ez maradhat örökre epicen megérdemlik egymást
3.
3.
NECROSMOKE
Akkor mi a lényeg az excluzív szócskának?
Ha már ez lesz, akkor a Nintendo is engedje meg, és a Sony is legyen vevő rá, hogy játszhassunk Maro-val, meg Donkey Kong-al a PS-en :)
2.
2.
A pénz nagy úr. Nekem nincs bánatom azzal, hogy mindenféle játékok jelennek meg mindenre. Nem ma kezdtem játszani és nem is holnap fogom abbahagyni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...