GC 2019: Blair Witch - amikor kialszanak a fények

  • Írta: Shifty
  • 2019. augusztus 24.
  • Videó
Link másolása
Kevesebb, mint egy hét van már csak hátra a Layers of Fear-csapat fejlesztette Blair Witch megjelenéséig, de a fejlesztők azért kivitték magukra Kölnbe is a játékot, ahol egy elég tartalmas demót próbálhattak ki a jelenlévők.

A játszható változat a játék elejéről, talán a prológusából származhat és elég gyorsan a tudtunkra adja, hogy Black Hills Forest nem a legbiztonságosabb hely, ahol túrázni érdemes.

A Bloober Team fejlesztette Blair Witch augusztus 30-án jelenik meg PC-re és Xbox One-ra - a játék Xbox Game Pass-előfizetéssel is játszható lesz.

14.
14.
#12: Ugy ertettem, hogy valoszinu azt az egyet lathatta, nekem a 2. meg az uj is nagy kedvenc.
13.
13.
kryszisz
#12: Hát azért az a remake az inkább folytatás, semmi remake nincs benne, konkrétan továbbviszi az első rész sztoriját. Nem lett egy túl maradandó film sajnos, de voltak benne remek ötletek amiket értékeltem, meg a para-faktor azért so-so rendben volt. Az első rész természetesen klasszik, a második máig kimaradt, de ideje lesz pótolni. Játékról meglesek egy VR streamet szerintem, aztán - lévén imádom a műfajt - egy óra után úgyis kinyomom, és inkább megveszem majd magamnak egyszer, úgy az igazi az élmény. És amúgy faszának tűnik nagyon, de a kutyust előre sajnálom:/
12.
12.
crytek
#11: Van az az 1 film 3 is ideglelés 1-2 + a remake
5.
5.
crytek
#4: Semmi baj nincs, de mindig bekell szólni valamit..
2.
2.
Hubert von Boyler
#1: PCn 2 hónap 600ftért nem rossz.
1.
1.
crytek
Nagyon várom már. Ne feledjétek még mindig akciós a game pass !!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...