Más platformokra is jöhet az Xbox Game Pass?

  • Írta: Shifty
  • 2019. augusztus 24.
  • Pletyka
Link másolása
A Microsoft játékszolgáltatásaiért felelős részlegének vezetője, Ben Decker a Game Reactornak adott interjúban arról beszélt, hogy hosszútávú céljaik között szerepel, hogy más platformokra is kiterjesszék az Xbox Game Pass szolgáltatásukat.

Nagyon úgy néz ki, hogy hosszútávon is nagyon komoly tervei vannak a Microsoftnak az Xbox Game Pass szolgáltatásával. Legalábbis erről beszélt a cég játékszolgáltatásaiért felelős részlegének vezetője, Ben Decker, amikor interjút adott a Game Reactornak.

A beszélgetés során Decker ugyanis elárulta, hogy terveik között szerepel, hogy más platformokon is elérhetővé tegyék a szolgáltatásukat, csakúgy, mint az Electronic Arts a hasonló elven működő EA Accesst, ami egy ideje már PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is kipróbálható. Decker szerint egyelőre még nincsenek konkrétumok, de a redmondiak nagyon szeretnék, ha mindenhova eljuthatna a szolgáltatás.

9.
9.
adamsfamily
Gondolom a más platform alatt arra gondolt,hogy az x-cloud formájában a mobilokon is lehet majd használni.De szerintem ps-re biztos nem viszik át,vagy ha mégis,akkor jóval drágább lesz,mint xboxon az exkluzívokat pedig megtartják maguknak(ahogy korábban említették).
Az EA access is drágább ps-en,de szerintem azt annak lehet betudni,hogy a Sony anno azt nyilatkozta,hogy az EA játékok nem ütik meg azt a "magas minőségi" küszöböt,amit a ps képvisel.
7.
7.
SLi
#5: Steam pay pigs IRL:
https://imgur.com/a/wL1PCGu
5.
5.
user101
Kérdem én: ha eleve már csak brand-el ellátott PC-k a konzolok, ha minden játék jön PC-re : akkor minek egyáltalán konzol ? Legyen Sony és MS áruház, meg jöjjön minden Steam-re és kész. Ja meg az epik dögöljön meg ! :)
3.
3.
kexiaxel
Lehet jön ps re is.
A sony és microsoft haverok közös munkájuk is van.
2.
2.
#1: Ha abból pénze van havidíj formájában, szerintem ps-re is eladja. Meg bármi másra. Nagy zsozsó a havidíj és az MS nem exkluizívokra játszik, hanem pénzre. Lesznek felhők, lesznek stream-ek. Lesznek lehetőségek.
1.
1.
Gondolom nem arra gondolt, hogy majd PlayStation-ön játszanak Xbox-játékokkal!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...