D23: Kit Harington is csatlakozik az MCU-hoz

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 25.
  • Cooltúra
A D23 Expo apropóján jelentette be a Marvel Studios, hogy a Trónok harcával ismertté vált Kit Harington is csatlakozott a filmes univerzumához. Harington az Eternalsban kapott szerepet.

A Marvel Studios bejelentette, hogy a Trónok harca Jon Snow-ját megformáló Kit Harington is csatlakozott a filmes univerzumához, az úriember a 2020. november 6-án debütáló Eternalsban debütál majd Dane Whitman szerepében. Habár a Marvel nem erősítette meg, hogy a filmben is ez lesz a helyzet, a képregényekben Whitman Black Knight néven futott.

A D23-ról egyébként érkezett egy fotó, amelyen az Örökkévalók közel teljes brigádja felsorakozik. A filmben Angelina Jolie (Thena), Richard Madden (Ikaris), Kumail Nanjiani (Kingo), Lauren Ridloff (Makkari), Brian Tyree Henry (Phastos), Salma Hayek (Ajak), Lia McHugh (Sprite), Don Lee (Gilgamesh) és Barry Keoghan (Druig) is szerepel majd, a csoportképről egyedül Gemma Chan maradt le, de a fenti concept arton már ő is látható, mint Sersi.

27.
Őrnagy
Magassága 162. Cm. Kb. Persze, attól lehetne jó színész. Nem az.
26.
kopic
#23: Jaja. Tony halálánál és a temetesen már majdnem folytak a könnyeim.
Hianyozni fog, az biztos...
25.
user101
#23: Nem kritika, nézd meg nyugodtan, mert szórakoztató ! Tényleg! ;)
24.
frankdelgado
#22: Ja bocs, azt hittem ez vmi yutyuber nyomi kritikàja, de ez tènyleg jópofa :)
23.
frankdelgado
#21: Tony- t megsirattam, ez tèny, mert ő volt a legjobb szerintem is. Az ilyen yutyúber vèlemênyeket neg neg sem szoktam nèzni, mert az a lènyeg, h nekem tetszik, vagy nem tetszik. :)
22.
user101
#21: Javítom, benne maradt ahol megállítottam a videot :)

https://www.youtube.com/watch?v=9VrjneFdZFI
21.
user101
#15: Okés, van egy-két jó arc még az mcu-ban ez igaz, de Tony a hátán elvitte az egész univerzumot, ez is tény... :)

Másfelől, ajánlom ezt ( https://www.youtube.com/watch?v=9VrjneFdZFI&t=256s ) , nagyon jól elmondja mi a baja az egésznek, főleg a "varázsló srácos" rész nagyon tetszik :)
20.
frankdelgado
#17: Ismerek pàr retek alkeszt...de ezek szerint nem elèggè, mert nem alkesz egyik se, csak mèly a szemèlyisège....:)
18.
SLi
#16: Ja, csak a got kicsit komolyabb alkotás mint hogy egy “látjátok csak nem lett happy end” csak azért se lezárással döntsék le saját szobrukat. És a lezárás kb a legkisebb gond volt az évaddal.
16.
frankdelgado
#13: Nem értem ezt a "mekkora szar évad" felháborodást. Le kellett zárni és össze is csapták, az tény. A végkifejlet nekem nagyon bejött, ez a "senki sem boldog igazán, tehát jó konszenzus született" különösen tetszett, azzal meghintve hogy kiröhögték a demokratikus megmozdulást :). Én összességében elégedetten álltam fel. Nem lett Happy End és nekem ez bejött.
15.
frankdelgado
#14: 1.) voltak jobb 3,14nák is a sorozatban..bár azok lehet látták, mekkora csicska ez a csóka. Mindazonáltal, lehet, hogy a vöröske jól furulyázik és jól főz....
2.) azért ez túlzás, vannak még jó karakterek, Dr. Strange is elég nagy arc..a galaxis őrzői, meg a hangya is elég nagy marhák....
3.) azért kell az ilyen is, pl.: majd jó lesz az alkonyat remake-jébe, ezzel a depis nézéssel.
14.
user101
1.) Ha ilyen feleségem lenne én is depis alkesz lennék...

2.) Marvel mozik Tony Stark nélkül 'zs' kategóriás középszerűséget el sem érő hulladékok ( nem, a DC sem jobb, ott a kín miatt röhög az ember... )

3.) Ez a faszi mint színész, egy nulla! Lehet a csajok bepisálnak tőle, de a faszi attól még tehetségtelen... Még Momoában is több van ! :(((
13.
kopic
#2: Amilyen gyalázatosan szar lett a GoT uccsó évada, nem is csodálkozom rajta.
11.
frankdelgado
#10: https://cosmopolitan.hu/szepseg/2019/06/04/igy-bulizik-kit-harington-felesege-amig-o-rehabon-van/
2.
Obi Wan Kenobi
Naa, felépült az idegösszeroppanásból?
1.
szinkron
Ennek a teljesen középszerű, szűk eszköztárú színésznek miért fut így a szekere?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...