Újabb Mega Man-kollekció a láthatáron

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 29.
  • Bejelentés
Link másolása
Úton a harmadik Mega Man-gyűjtemény, a Capcom a minap bejelentette, hogy készül a Mega Man Zero/ZX Legacy Collection. A hat játékot tartalmazó pakk több extra funkciót, illetve játékmódot is tartalmaz majd.

Miután a PlayStation Store hongkongi részlege idő előtt lelőtte a meglepetést, a Capcom hivatalosan is lerántotta a leplet a Mega Man Zero/ZX Legacy Collection érkezéséről. A csomag PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre készül, a megjelenése pedig 2020. január 21-én várható. Harminc eurót kérnek majd érte.

A pakk hat játékot vonultat fel, így a Mega Man Zero négy epizódja mellett a Mega Man ZX-et és a Mega Man ZX Adventet is mellékelik hozzá. Noha az eredetileg Game Boy Advance-re, illetve Nintendo DS-re megjelent címeket feljavított látvány mellett is élvezhetjük, opcionálisan bekapcsolhatunk egy olyan megjelenítési módot is, ami az eredeti sprite-okat idézi majd.

A játékok beépített galériájában artworköket nézegethetünk, és nem hiányozhat a zenelejátszó sem, ahol az aláfestő muzsikákat pörgethetjük. Habár a Mega Man-játékok nem éppen az egyszerűségükről híresek, a Casual Scenario Mode az újoncoknak is segít majd, míg az úgynevezett Save-Assist mechanika lehetővé teszi, hogy életvesztés nélkül folytassuk a játékot a legutóbbi checkpointtól.

További érdekesség, hogy az új kollekció egy kompetitív mókát is behoz majd, és bár a Z Chaser Mode-ról nem sok infót kaptunk egyelőre, az már biztos, hogy két játékos versenyezhet benne a csomagban megtalálható játékok pályáin.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...