Akciódús előzetesen a Terminator: Dark Fate

  • Írta: Shifty
  • 2019. augusztus 30.
  • Cooltúra
Link másolása
Tegnap volt az Ítélet napja, a Paramount Pictures pedig stílszerűen egy vadonatúj Terminator: Dark Fate-kedvcsinálóval ünnepelte meg az apokalipszis eljövetelét. A James Cameron nevével fémjelzett visszatérés októberben kerül a hazai mozikba.

Az ellenállás számára egyszerre zajlott a gépek elleni háború múltról, jelenről és jövőről. A Skynet robbantotta nukleáris holokauszt elkerülhetetlen volt, így 1997. augusztus 29-én be is következett az Ítélet napja, ami alkalmából befutott a következő Terminátor-film legújabb előzetese.

A Terminator: Dark Fate kukázza a második rész óta bemutatott filmeket, így a Cameron rendezte második felvonás után veszi fel a fonalat. A történet középpontjában ezúttal egy Grace nevű katona áll, akit visszaküldenek a jövőből, hogy mentsen meg egy Dani Ramos nevű nőt, akire valamiért az eddigi legfejlettebb Terminátor vadászik.

A hazai mozik október 31-től vetítik majd a filmet.

16.
16.
Csoki80
Pörgős. Remélem a film is ilyen lesz.
15.
15.
Aborg
#14: A film vegen majd kideul hogy o a terminator. Ja bocsi, szpoiler :)))
14.
14.
Heldengeist
#9: Határeset. Nagyikorú Linda Hamiltontól ez a keménykedés nagyon nem néz ki jól. Az első két filmben az volt a karakterében a poén, hogy egy sebezhető ember volt, itt meg jobban oszt, mint a gyilkolásra tervezett gépek. Mocskosul illúzióromboló.
13.
13.
ArrowCross
1:01-nél az a kecskeméti merci gyár.
12.
12.
ArrowCross
#11: az autógyár dolgozói közül is toboroztak statisztákat.*
11.
11.
ArrowCross
A film egy része Magyarországon készült, például Kecskeméten, ahol dolgozói közül is toboroztak statisztákat. :)
10.
10.
Yanez
Ez valóban korrekt trailer és van is terminator filingje.
4.
4.
pgaboo977
#3: Sajnos manapság divat már mindent leköpködni.
3.
3.
delphijos
Szörnyű lehet mostanában az itt fellelhető hihetetlenül ínyenc és igényes és nem utolsó sorban roppant intelligens filmesztéták sorsa hogy ilyen felhozatalokkal a földbe tiporják őket. Régen minden jobb volt, nem ? :)
2.
2.
user101
Hát, ezeket már csak azért nézem, mert látványos csihi-puhi, de annyi értelme sincs mint egy Uve Boll filmnek... Csak agyatlanul popcorn-t zabálva, kólát szürcsölve jó, hogy aztán hazafele a moziból már ne emlékezzek semmire, mert az fájna... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...