Minden, amit az új Ghost Reconról tudnod kell

  • Írta: fojesz
  • 2019. szeptember 7.
  • Videó
Javában zajlik a Ghost Recon: Breakpoint bétatesztelése, ráadásul a végleges változat megjelenéséig sincs sok idő hátra, ezért a Ubisoft időszerűnek látta, hogy kiadjon egy videót, amiben összefoglalja, hogy mire számíthatunk az új résztől.

A Ghost Recon: Wildlands folytatásában Auroa szigetén kell rendet tennünk, amit egy volt Szellem, Cole D. Walker és az ő zsoldosai egy komplett drónhadsereggel tartanak az uralmuk alatt.

Habár a Breakpoint egyedül is játszható, a főszerepet most is a négyfős kooperatív mód kapja, ahol a különböző kasztoknak és a testre szabható fegyvereknek köszönhetően mindenki máshogy veheti ki a részét a harcokból. Az új rész fontos újdonsága továbbá, hogy minden korábbinál nagyobb hangsúlyt kap a túlélősdi: itt bizony minden egyes sérülést komolyan kell vennünk, és az álcázásunkra is oda kell figyelnünk.

A Ghost Recon: Breakpoint október 4-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra - ezúttal a PvP már a premier napjától elérhető lesz.

5.
grindcore
#1: Enni erdemes a campekben, mint a Monster Hunterben.
4.
frankdelgado
#3: Elnèzèst , a jo link
https://www.google.com/amp/s/nlc.hu/szabadido/20140408/a-nyolcvanas-evek-kvarcjatekai/amp/
3.
frankdelgado
#1: Itt talàltam neked megfelelő jàtèkokat, nem tul összetettek, de szórakoztatóak...https://www.jofogas.hu/magyarorszag?q=undefined
2.
pjoco
#1: amikor szükség megkívánja. lásd Scum. :D
1.
FARKAS
Alpári leszek! Enni és szarni mikor kell majd a játékban? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...