Detroit: Become Human - teaseren a PC-s verzió

  • Írta: sirdani
  • 2019. szeptember 15.
  • Videó
Link másolása
Illetve nem is annyira a PC-s verziót, hanem inkább a PC-s verzió hamarosan érkező trailerét harangozza be a vadonatúj kedvcsináló. Persze megjelenési dátumot még mindig nem kaptunk.

A PC-s átirat egyébként majd' mindennel rendelkezik, amire csak szükség lehet; kapunk natív 4K-s támogatást, és a kontroller mellett játszhatunk majd a jól bevált egér-billentyűzet kombóval is.

Sajnos a teaser végén említett trailerről még nem derült ki, hogy pontosan mikortól is lesz majd látható, ám feltehetően az előzetes érkezésével a játék régóta várt megjelenési dátumáról is lerántja majd a leplet a Quantic Dream csapata.

14.
14.
hedzsooo
#13: ...Na, majd akkor lehet én is megkérem a barátnőmet hogy picit játszunk de ezúttal majd valami mást! ;D :-)))
13.
13.
godach
#7: Tuti nem fogsz csalódni benne. Szerintem, nagyszerű volt bár nekem külön élmény volt, hogy a nejemmel toltam végig. Férfiakat én irányítottam míg a nőket Ő.
12.
12.
GAMEROD
#11: Szimplán bénák vagytok, téma lezárva.
11.
11.
Yonkou
#10: "...érteni kell." xD
Semmi nehéz nincs benne, szimplán szar, akármennyire ért hozzá az ember. A kettő között nagy a különbség. Az egy dolog ha az ember elviseli de feleslegesen védeni a szart nem kell ostoba érvekkel.
8.
8.
GAMEROD
#6: Semmi baj nem volt az irányítással. Aki 3 perc alatt nem szokja meg, szerintem autót se vezessen.
7.
7.
hedzsooo
Heavy Rain, + a Beyond: Two Souls nagyon tetszett nekem PC-n, így aztán várom már ezt is nagyon! Pláne, mivel a sci-fi/cyberpunk környezet meg extra bejövős nálam! :)))
2.
2.
godach
#1: Mindenki sétaszimulátor meg interaktív film ként emlegeti.
Én, amikor azt mondják, hogy megnézték youtubeon és akkor olyan mintha végig is tolták volna, mindig azt mondom, hogy én is láttam filmet Michelle Wild-ről, mégsem gyűrtem össze vele a takarót.
Remélem, lesznek még sokan akik rápróbálnak mert QD játékaiban én bizony még nem csalódtam :)
1.
1.
DarkLord
Ez egy meglepően jó játék volt, ha nem adják ps plus-ba, akkor nagy valószínűséggel soha nem játszottam volna vele, mert megvenni nem hiszem, hogy megvettem volna. Szóval egy élményről maradtam volna le.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...