Dátumot kapott a John Wick Hex is

  • Írta: fojesz
  • 2019. szeptember 19.
  • Megjelenés
Link másolása
A John Wick alapján készít videojátékot a Bithell Games, ráadásul már nem is kell sokat várnunk az adaptációra: október elején bárki belevetheti magát hősünk legújabb kalandjaiba, ahol egy vadonatúj főgonosz is szerephez jut majd.

A John Wick Hex a Thomas Was Alone és a Volume mögött is álló Bithell Games munkája, a megjelenése pedig október 8-án várható - az anyag Epic Games Store-exkluzív lesz, és 16 eurót kóstál majd.

Egy stratégiai játékot tisztelhetünk a személyében, ahol az lesz a feladatunk, hogy másodperc- és lőszerpontosan megkoreografáljuk John Wick akcióit, nagyjából úgy, ahogy azt a mozivásznon is láthattuk. Az összecsapások nem körökre osztottak, ehelyett minden mozdulatunk bizonyos időt vesz majd igénybe, nekünk pedig úgy kell ezeket összefűznünk, hogy mindenkivel végezni tudjunk.

További érdekesség, hogy az előzményként szolgáló történetben Ian McShane és Lance Reddick visszatérnek eljátszani a karakterüket, míg az új főgonoszt, Hexet Troy Baker alakítja majd. Keanu Reeves nem adta a hangját adni a projekthez - biztos, lefoglalták a Cyberpunk 2077 munkálatai.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...